Ask @NatashaJunaidi:

ϟ ᴛ ᴀ s ʜ ᴀ ϟ
Top answers

you dok mana?

nilai negeri sembilan :-)

View more

fullname you apa ?

Adrina Natasha Junaidi :)

View more

kenapa kamu comel ?

tapi tak secomel kamukan ?

View more

i have girlfriend, just want your opponient, she's nice, and treating me so nice, but the problem is, dia ni hisap rokok, minum arak, how ah? i nak putus kan dia tak sampai hati, cuz i sayang dia sangat, at the same time my parents pun x suka dia, sebab die ni takde adab, how ah ah ah?

LOL --' rumitnya :3 btw you try lha slow talk dengan dea .. kalau dea sayang you , suruh lha berubah ke arah positive demi you .. kalau dea maseh berdegil , tinggalkan jea dea .. bunga bukan sekutum :)

View more

you dah kenal?

kenal apa ?

View more

nnek rock !!!!

yepp :)

View more

jom kawen .........

dha kaya belum ? scha nak 22 orang beby boy .. tanak beby girl .. mampu tak ?

View more

boleh berkenalan ?

berkenalan ? sure :) follow my twitter @Nenek_Rock

View more

About ϟ ᴛ ᴀ s ʜ ᴀ ϟ:

Natasha Junaidi | 17 | Negeri Sembilan

Nilai , Negeri Sembilan