Ask @NatasyaELF:

Aku dah break dengan ex aku dekat setahun dah. Sepatutnya dalam setahun tu, aku dah move on lah en. Tapi aku rasa aku belum move on lagi. Pastu tadi aku stalk twitter dia, dia dah ada awek baru. :’)💔

Lek ah aku amik masa 2 tahun baru betul2 move on
Yang kau pergi stalk dia pahal? Aku lepas break terus blok semua socmed dia. Lantak la dia ada awek baru.
Sebenarnya Allah dah selamatkan kau dari dosa couple, iaitu salah satu jalan ke arah penzinaan. Bersyukur dan bertaubat lah. Allah rindu dengar kau menangis untuk Nya

View more

I ada crush. And then one day we start talking to each other. Dan rupanya crush I tu pun suka kat I tapi isunya sekarang I tetiba dah takde rasa apa apa kat dia and I terasa bersalah sebab awal awal dulu I leading him on tapi sekarang I tak rasa apa apa kat dia. I need advice...

Forget him. That's why Allah kata jangan luahkan sebelum ready nk nikah takut nanti rasa syg kurang

View more

Next