Ask @Natasyapink:

Kalau busy cakaplaaa. Jangan buat aku tertunggu-tunggu.

Alaaa yela yela nak bagitau la ni, haaa kite busy ni tunggu nanti nantilah awak kacau eh

View more

how old are you?

Secret :)

View more

Mmas student? 🌷

nopes

View more

I'm still care about you

Where were you when I'm still fine? 😭

View more

كيف تُسعد صديقتك الحزينة؟ 😄😄😄😄😄😄😄😄😄 Your friend is sad ; what u do to make her happy??

عنبر نورة | Amber Noura
I don't know how to make sad person happy but I'll lend her my shoulder to cry and ears to listen to her.

View more

uyo kurusss

hahahaha eyy tadi macam mengutuk, ni terasa macam kena perli pulakk

View more

raya-raya nie uoalls p makan maruku kat maana? tak mau share dengan ioalls ke? 👉👈

عنبر نورة | Amber Noura
hahaha tak pergi makan maruku pun gaiss, serabut nak siapkan assignment ni haa

View more

ur age?

I'm still young, still struggle with my study ;)

View more

قل اللي بخاطرك 👇👇👇👇 Write anything in your mind

عنبر نورة | Amber Noura
All my assignments due soon, gonna do it fast!

View more

weh gemok

wehh manade gemok, ai kurus jee

View more

FOLLOWED 😌 Ask me questions 😀

عنبر نورة | Amber Noura
Haa nak tanya ni tapi jangan menyesal eh

View more

Lets hooked up!

السلام عليكم

waalaikumussalam

View more

Tarikh harini agak cemerlang. Saya bagi markah penuh. 10/10 😂😁

alaaa lambat buka ask.fm T^T boleh tak nak dapat 16/10 markah?

View more

Complete this sentence... "my gf/bf/crush is.."

a fictional character.

View more

utk yg seminggu lgi ni nk buat ape je sblm pt3 ?

amik pt3 ke? Goodluck! Tapi dah lepas kan? heheh pilih aliran leklok naik form 4 nanti

View more

Lelaki suka perempuan yang macam mana?

Cuba tanya lelaki, saya perempuan ahaha

View more

I need quotes

Never lose yourself when trying to hold on to someone who doesn't care about losing you. ;)

View more

Sape da blaja math psl ungkapan algebra,ajrkn plss

Taktau kenapa tapi memang kurang paham sikit bila orang tanya berkenaan pelajaran guna term bahasa melayu ni. Ke sekarang memang semorang belajar guna bm tak pakai bi dah?

View more

apa kau akan buat, kalau kau ada kawan yang ego gila nak mati, manjang kau je yang mengalah, but, sometimes dia okay?

Memang ada pun kawan cemtu, manjang dia je nak betul. Kawan je tapi takmo rapat lah. Don't react to whatever they say, lama² tak kesah dah

View more

Sedih lah hm

Why?

View more

Takpe ah

Mohd Abry
apa yang 'takpe ah' nye?

View more

Do you agree that world belongs to the mad?

Weird..
Everything is weird. You are weird, I'm weird and we're all weird.
Bunch of weirdos.

View more

Hari sabtu kott..buat apa je tu?

Ok ni ask 5 hari yang lepas 😂 Sabtu haritu keluar dengan family pergi beli barang untuk bawak balik uni. Cuti sem dah habis 😫

View more

Next
  • 1218
    Posts
  • 269
    Likes

About Nabella ヅ™:

I'm a friendly monster who doesn't eat people, please do ask me questions :)

#BTS