Ask @Natasyapink:

Berapa ekor kucing kamu, dan apa nama nya? Kenapa beri nama tu? Me: 6 — MingMing, Thranduil, Andwuin, Thorin, Durotan, Simba.

Nadine Nicalek
5.
Hitam, sebab memang kaler dia hitam.
Gemok, tak gemok pun sebenarnya saje panggil gitu.
Comel, sebab dia comel.
Kenet, sebab masa kecik cam takde harapan je nak hidup sekali besar badan besar gila.
Cikulut, ni kes dia lebih kurang je dgn kenet tu tapi dah besar pun kurus jugak.
Ni gambar si gemok tu.

View more

In case you are having a hard time, please remember this : ✨ you are important to someone so please don't ever give up ✨ let others talk about you because the end of the day just you know yourself, your tears and etc ✨ don't forget to smile even though its hard as your smile is damn precious

siti
Thankyouu, I really need this 😭

View more

Korang prefer kerja shift or office hour? Kenapa?

Office hour sebab rasa macam kalau kerja shift malam tu macam scary je

View more

Do you believe ' kalau ada jodoh ada lah. Doa dkt Allah spaya dia jadi milik kau" insya allah. Tak jumpa tak contact but hanya doa. U think possible tak someone tu jadi jodoh kita? bukan taknak usaha ke apa, tapi masa tu tak ngam.

Haha taktau lah, percaya lah kot. Macam diri sendiri yang tak fikir pasal relationship pesemua ni walaupun umur dah masuk 20-an 😂

View more

Does anyone know how to study properly because PT3 is coming up and I suck

Taktau system pt3 ni macam mana sebab dulu amik pmr. Buat jadual study. Buat nota supaya senang kalau nak menghafal, rajinkan diri buat latihan past year semua tu. Kalau tak faham tanya kawan atau cikgu.

View more

Apa perkara korang sakit hati berlaku kat diri korang

Last year dapat question of the year tanya kite bila nak bunuh diri, dah la tengah broken gila masatu 😢

View more

Test2 nearby..dari seri alam masai. Korang dari mana?

Orang seri alam jugak hahaha tapi sekarang tengah study kat segamat

View more

Ahad pun study jgk ke?? Rajinnya dia 😅 tapi jangan sampai lewat sgt tau!!😅✌

티나
Haha sebab tengah final exam ni 😭 ni kira awal dah ni dah tutup buku

View more

Next