Ask @Natasyapink:

FOLLOWED 😌 Ask me questions 😀

عنبر نورة
Haa nak tanya ni tapi jangan menyesal eh

View more

السلام عليكم

waalaikumussalam

View more

Tarikh harini agak cemerlang. Saya bagi markah penuh. 10/10 😂😁

alaaa lambat buka ask.fm T^T boleh tak nak dapat 16/10 markah?

View more

Complete this sentence... "my gf/bf/crush is.."

a fictional character.

View more

utk yg seminggu lgi ni nk buat ape je sblm pt3 ?

amik pt3 ke? Goodluck! Tapi dah lepas kan? heheh pilih aliran leklok naik form 4 nanti

View more

Lelaki suka perempuan yang macam mana?

Cuba tanya lelaki, saya perempuan ahaha

View more

I need quotes

Never lose yourself when trying to hold on to someone who doesn't care about losing you. ;)

View more

Sape da blaja math psl ungkapan algebra,ajrkn plss

Taktau kenapa tapi memang kurang paham sikit bila orang tanya berkenaan pelajaran guna term bahasa melayu ni. Ke sekarang memang semorang belajar guna bm tak pakai bi dah?

View more

apa kau akan buat, kalau kau ada kawan yang ego gila nak mati, manjang kau je yang mengalah, but, sometimes dia okay?

Memang ada pun kawan cemtu, manjang dia je nak betul. Kawan je tapi takmo rapat lah. Don't react to whatever they say, lama² tak kesah dah

View more

Sedih lah hm

Why?

View more

Takpe ah

Mohd Abry
apa yang 'takpe ah' nye?

View more

Do you agree that world belongs to the mad?

Weird..
Everything is weird. You are weird, I'm weird and we're all weird.
Bunch of weirdos.

View more

Hari sabtu kott..buat apa je tu?

Ok ni ask 5 hari yang lepas 😂 Sabtu haritu keluar dengan family pergi beli barang untuk bawak balik uni. Cuti sem dah habis 😫

View more

Ok i syg bf i..tp kitorg break sbb dia mrh i suka layan lelaki..walaupn i sekadar layan borak x lebih dr tu. Dia mrh sgt sbb i berwhatsapp dgn abg grab yg tegur i. And i xreti nk suka2 tolak or ignore org. Salah ke i?

Nak buatpe berwhatsapp dengan lelaki lain aigoo. I'm sure you'd do the same if you're him. Lain orang lain benda yang dia tak suka, jadi respect lah

View more

How much do you love your bf/gf??

I dun have bf 😂

View more

cinta sebelum kawin or selepas? which is better in your opinion.

Entahlah ye, tak fikir pasal bercinta sekarang ni haha

View more

what dyou guys up for tnight?

Syhrh
Contemplating either to read novel or watch movie. Please help me decide 😫

View more

Kita selangor 😂

Hahahah jauhnyaaa 🙈

View more

Tanya org berdekatan? So yg aku shoutout nie rumah semua dekat2 ke cane ? 😂😂😂

Saya orang Johor. Awak?

View more

Are you a better talker or listener?

Listener.

View more

1:17 a.m hmmmmmmmm

4:06 a.m ☺

View more

Next
  • 1208
    Posts
  • 266
    Likes

About Nabella ヅ™:

I'm a friendly monster who doesn't eat people, please do ask me questions :)

#BTS