Ask @Natasyapink:

Hmmmm ni sbb hr tu, g salon, ada sis tu potg pndek, pakai machine, hsbnd potg kt bhgn laki, dgr bunyi mesen kt tmpt pempuan (covered area). Balik je tny mcm2 psl sis tu, ade ke girl potg pendek pakai machine, brani ke x ke... Lassstt sklii, kite yg jadi mangsa 😭😭😭

Peliknya, takkan sebab tu je. Memanglah ada je perempuan rambut pendek, botak pun ada tapi setiap orang kan lain² preference dia.
Kalau kite jadi awak kan, dah husband nak sangat wife rambut pendek boycut tu kita buat je. Lepas dah potong rambut pendek tu kalau dia bising tak lawa ke apa memang nak kena lah dia.

View more

+7 answers in: “Ladies only Klu rmbt pndek ok x? I mean yg xblh ikat tu. Selesa ke x? 🤔 utk pakai tudung. Klu sodok? Tercucuk klua tudung x? 🤔”

Alasan dia ala tuka selera la pulakk... asik sanggull jee.. cbe try boycut yg mcm ni.. *tunjuk gmba katy pery pny boycut.. *telan air liur kite.. huhuhu... tulah alasan dia, boring tgk sanggul.. huhu

Tukar selera takkan extreme sangat sampai boycut terus 😅 bobcut pun okay pe tak pendek sangat, comel je

View more

+7 answers in: “Ladies only Klu rmbt pndek ok x? I mean yg xblh ikat tu. Selesa ke x? 🤔 utk pakai tudung. Klu sodok? Tercucuk klua tudung x? 🤔”

Rmbut kite? Ada la prs pinggang. Hsbnd suh tuka style pulak. Asik pjg jee.. try pendek. Dh pujuk dh mintk potong prs bahu je. Tp dia suruh pilih boycut or bobcut. Tu je. Huhu..

Oh lahai kalau dah suami minta macam tu. Tapi bobcut pun not bad rasanya sebab cute je, takdelah pendek sangat macam lelaki tu.

View more

+7 answers in: “Ladies only Klu rmbt pndek ok x? I mean yg xblh ikat tu. Selesa ke x? 🤔 utk pakai tudung. Klu sodok? Tercucuk klua tudung x? 🤔”

bestnye kalau boleh simpn rmbut pjg kan.. haha.. kite ni hsbnd request potong pendek la pulakk.. tu yg survey tkut dh potong kang xselesa plk.. lg plk jnis xbole pakai scarft penuh.. 😅 pening..

Panjang sangat ke rambutnya? Mungkin boleh try potong sampai paras bahu dulu ke, kalau rasa okay then keep it that way, kalau perlu pendek lagi then baru potong lagi. Takut kalau terus potong pendek sangat nanti menyesal dah susah 😊

View more

+7 answers in: “Ladies only Klu rmbt pndek ok x? I mean yg xblh ikat tu. Selesa ke x? 🤔 utk pakai tudung. Klu sodok? Tercucuk klua tudung x? 🤔”

Gaiss . Aku tak paham. Crush aku. Dia layan aku baik weh selalu ah puji apa semua. Buat aku dihargai. Tapi guys last last dia snyap . Apaa dia buat. Dia fake hope aku ya gais ?

Dah pernah kena gaiss, layanan dia baek punya. Bagi fake hope bagai. Bila dah confess dia tak bagi respond pape, terima tak reject pun tak. Tetiba dah ada girlfriend 😂

View more

Next