Ask @NazZinker:

Allah sgt baik..tnpa sedar, Dia sllu hadirkan org utk bantu time aku susah. Mcm skrg, aku tgh diuji dgn 1 ujian ni.. Allah tau aku ni jenis suka pendam kat luar and nangis bila sorang2..few days bfr dia bagi aku ujian ni, dia bagi aku sorang rumet sbb Dia sgt2 phm aku, dia nak aku ada tmpat ngadu ☺️

Alhamdulillah untungnya. Aku harap roommate aku nanti macam tu.

View more

Birthday aku harini 3 orang je wish. Selain dari 3 orang tu semua budak2 wicet people nearby. Family aku pun xingat padahal tadi pagi dorang call kejap ingat nak wish rupanya tanya pasal yuran sem depan. Apa patut aku rasa?

Happy birthday 🎉🎉🎊🎂
Biasa la tu kadang² orang lupa. Mohon tabah ye. Kalau aku, aku nangis weh sumpah tak tipu haha. Kawan lupa birthday aku pun aku nangis.
Yang 3 orang tu, kau hargai lah dia orang.

View more

Next