Birthday aku harini 3 orang je wish. Selain dari 3 orang tu semua budak2 wicet people nearby. Family aku pun xingat padahal tadi pagi dorang call kejap ingat nak wish rupanya tanya pasal yuran sem depan. Apa patut aku rasa?

Happy birthday 🎉🎉🎊🎂
Biasa la tu kadang² orang lupa. Mohon tabah ye. Kalau aku, aku nangis weh sumpah tak tipu haha. Kawan lupa birthday aku pun aku nangis.
Yang 3 orang tu, kau hargai lah dia orang.
also answered this question with: "Tak perlu rasa apa apa. Rileks je."

The answer hasn’t got any rewards yet.