Allah sgt baik..tnpa sedar, Dia sllu hadirkan org utk bantu time aku susah. Mcm skrg, aku tgh diuji dgn 1 ujian ni.. Allah tau aku ni jenis suka pendam kat luar and nangis bila sorang2..few days bfr dia bagi aku ujian ni, dia bagi aku sorang rumet sbb Dia sgt2 phm aku, dia nak aku ada tmpat ngadu ☺️

Alhamdulillah untungnya. Aku harap roommate aku nanti macam tu.
also answered this question with: "Allah itu Maha Pengasih, Maha Penyayang :')"

The answer hasn’t got any rewards yet.