Ask @NazZinker:

bagi korang lah kan apa makna suka syang dan cinta ??

suka tu bila kau tengok dia cantik, kau suka je macam bunga kau petik lepas tu kau buang.
sayang bila kau nakkan orang tu jadi milik kau.
cinta tu bila kau cintakan dia dan kau nak dia bahagia walaupun kau tahu kau takkan dapat dia.
macam bunga kau jaga dia bagi baja siram setiap hari untuk tengok dia mekar. walaupun kau tahu akan ada kumbang yang akan menghampiri bunga tu.

View more

Wtf Ak tlg die mase susah, backup die mase kene hina, cheer her up.. now she rapat dengan lelaki bodoh yg hina dan mainkan perasaan die... Lelaki tu also kawan ak, Ak tau niat x baek die... xde pape ak boleh buat dahh, ak doa yg terbaik je..

bila baca question ni buatkan aku teringat cerita Harry Potter.
Professor Severus Snape. Dia cintakan Lily ibu Harry Potter.
tapi Lily suka dekat Ayah Harry Potter, James.
Kau bayangkan rasa cinta tu masih ada hingga dia mati kena bunuh dengan Voldemort.
Masa Lily mati Snape datang weh. Aduh sedih weh aku nangis kekekeh.
Nak jadi macam Snape ar, cinta sama akhir hayat eh tak sampai jannah.

View more

Birthday aku harini 3 orang je wish. Selain dari 3 orang tu semua budak2 wicet people nearby. Family aku pun xingat padahal tadi pagi dorang call kejap ingat nak wish rupanya tanya pasal yuran sem depan. Apa patut aku rasa?

Happy birthday 🎉🎉🎊🎂
Biasa la tu kadang² orang lupa. Mohon tabah ye. Kalau aku, aku nangis weh sumpah tak tipu haha. Kawan lupa birthday aku pun aku nangis.
Yang 3 orang tu, kau hargai lah dia orang.

View more

Pernah luah perasaan kat crush tak? Apa reaksi dia? Takutlah nak luah T^T

Kawaii
Tak pernah la.
Sebab crush aku ramai sangat so aku tak pasti sama ada aku betul² suka kat siapa sebenarnya. Haha still keliru dengan diri sendiri. Lagi pun takleh ar nak luah perasaan takut nanti ada yang sedih. Mana tahu an tetiba crush aku suka aku juga an. Haha nanti fans aku sedih.🤭😂😂😂

View more

+1 answer Read more

Allah sgt baik..tnpa sedar, Dia sllu hadirkan org utk bantu time aku susah. Mcm skrg, aku tgh diuji dgn 1 ujian ni.. Allah tau aku ni jenis suka pendam kat luar and nangis bila sorang2..few days bfr dia bagi aku ujian ni, dia bagi aku sorang rumet sbb Dia sgt2 phm aku, dia nak aku ada tmpat ngadu ☺️

Alhamdulillah untungnya. Aku harap roommate aku nanti macam tu.

View more

Next