Ask @NinaShukri:

Nina Shukri
Latest answers

Kak, mcmn nak buat footer macam akak?

jassarahsyafiya

Footer ? blog akak ade footer ke? yg mane yee dik ?

View more

nina gemok hahaha

macam kenal jee hahaha -,-

View more

cbox? how to do that? I dont know. Im newbie

nanti saya buat tutorial mcm mane nak buat cbox :)

View more

HYE KAK!!!

Hai adik :)

View more

single or taken ?

single .

View more

kenal saya ?

maybe :)

View more

Akak cantik arr, saye minat gile dkt akak :3

Thanks..saya pun minat kat awak :3

View more

sape crush awak ?

sorry, crush ? umm banyak nye tak ternilai weyh ! :3

View more

Will you marry me ?

sorry, what ? err -,-"

View more

Do you already have Ask.fm app for iPhone?

i love you syg

haa ? love you too :3

View more

Would you rather go out for dinner or cook at home?

cook at home

View more

what should i call you ?

nina

View more

awak lawa! melting saya ><

awak pun lawa jugak :) setiap yg hidup di muka bumi ni ada kelebihan n kekurangan. So we should thanks to Allah :)

View more

kak , apa nama yang sesuai untuk ga tu?

jassarahsyafiya

nama GA? akak rasa > Simple Giveaway by Jassarah .. haa mcm mane? okey tak?

View more

kat mana? boleh akak tolong buatkan?

jassarahsyafiya

adik ada 2 code body.. < body onkeydown='return false;' > dan < body class='loading' > but akak tak tau yg mane satu.. sbb dlm blog cume ade satu je.. cube adik try guna salah satu

View more

ada 2 code apa?

jassarahsyafiya

hehe silap tulis.. asal adik ade 2 code < body > ?

View more

boleh . Jangan tengok lain eh?

jassarahsyafiya

hahaha ye akak cari code tu je.. jgn risau ye dik? :p

View more

ke code body { ? body { adalah

jassarahsyafiya

kalau akak bukak page source adik boleh tak? sbb akak nak cari code tu? boleh tak?

View more

mungkin 20 . 4. 2014 . okay tak ? end dia 5.5.2014

jassarahsyafiya

15 hari? okey je but akak kena fikir dulu hadiah ape yg akak nak bagi kat pemenang..boleh tak? nanti akak inform dkt adik dekat ask.fm ni

View more

kak, code nak disable open page source yang < body > untuk simple template mana ada

jassarahsyafiya

haa? takde? mcm mane boleh takde? semua template ade laa dik mmm mungkin adik punya lain kot

View more

saya tak buat post. Sebab nak buat ga yang simple2 je. Blog stuff je hadiah dia. Syarat boleh je. Tapi syarat setiap sorang tak lebih dari 2/3 orang. Or , akak boleh carikan sponsor?

jassarahsyafiya

owhh mcm tu, okey2 bila start GA and end GA tu ?

View more

kesuluruhan page. blogskin . ehehe

jassarahsyafiya

owhh nak buat blogskin arr nih? takpe2 nanti akak buat but jgn lupe credit tau! hehehe :p

View more

ha'ah . rasa macam nak buat ga

jassarahsyafiya

akak boleh je jadi sponsor GA adik, btw link pencarian GA tu, dah ade ke belum? kalau ada akak nak link tu..kalau belum ada, nanti adik bagi kat akak sbb akak nak tgk syarat2 untuk jadi sponsor GA yg adik buat tu :)

View more

Loading…

About Nina Shukri:

My family is the most important person in my life

Malaysia