Ask @NurAireenAmira:

I believe that most of us want someone yang tunjuk who they really are. But do you guys REALLY mean it? I mean, let's say. Your partner kentut bersepah. And sometimes, emotional and talks abt it million times. Like macam macam lah. So many flaws. Do you think you can accept that?

that's why we need to know the real them. kalau tak, nak tunggu kawin ke baru tau perangai dia camne? at least we know right so it's up you either accept or leave :')

View more

Then apa plan utk holiday ni??

holiday kalini kena redho dan pasrah menghadap buku dan tuition since next year spm kannnn huaaa

View more

turkey or korea? nak pergi dua dua but my dad suruh pilih satu je. where should i go? hm

najah
wow susah tho nak pilih even i'm not kpopers ekeke but maybe Turkey? sebab macam lain sikit kan hihi

View more

Kawin dgn org yg kita syg itu impian but kwin dengn org kita x knal pon itu jodoh btol x?

ye tapi takkan takkenal langsung like seriously?!? awkward gilaaaa omaigad

View more

apa pendapat kau dengan orang yang couple lama-lama ni?

takkawin aku gelak hahaha taktak em taktaula biar la diorang asal tak kacau aku sudah kehkeh

View more

Next