Ask @NurAireenAmira:

reen.
Latest answers

Dasyat eh kau ni....

eh dasyat pe haha 👀

View more

Yela😪

•Ell•

😂😂😂

View more

Haih x nk ngalah eh kau😑yela² yg pnting x obvious😫

•Ell•

yeayyyy thanks della hahahahahaha 💃

View more

D tu dri mna? Diva? X blh ahahaha

•Ell•

ceh tau lak hahaha boleh la kan tak obvious sangat 😂

View more

Hah yela😂

•Ell•

nak panggil kau della boleh tak? 😂

View more

Urghhh NUR AIREEN AMIRA😑stop calling me diva👊annabelle ada aku x kesah pon😪

•Ell•

elleh diva kan ada pembantu2 so mmg la kau takkisah hahahahhahahahaha okay2 suhailah

View more

Weyh kau jgn mcm²👊biar kau nnti annabelle ada kat sblh kau

•Ell•

eeii annabelle kacau diva je 😛

View more

Eh x nk!!! X nk jdi diva *cringe*

•Ell•

diva jugek 😛😛 hahahhahaha

View more

Excuse me *buat gaya diva* aku wangi tau ahahahah

•Ell•

HAHAHA so pasni boleh ah aku panggil kau diva ell hahaha

View more

Goodnight🌚sleeptight😪

•Ell•

genite ella bucuk 😛

View more

Rise n shine handsome n pretty🌞start ur day with a smile🌅Have a great day👣

•Ell•

goodnite ella 😉

View more

Macamana nak download movie?

i don't know haven't try yet

View more

What do you do in your free time ?

KluangMan

sleep ofc, watch movies and main phone? hahaha sangatlah takberfaedah

View more

Aku TGOK soalan cabaran nyanyi kau tu dah 20 bilonya nak upload niiihhhhhhhh ??

chill babe quest tu baru je masuk 20 lagipun i'm still at sch and so tired :( i slept at 5.00 a.m. and woke up at 6.15 a.m. bruh. give me some space first ya anon

View more

Korean dramas or Malay dramas ?

ezdquinn

i'm not kpopers so i think english dramas and movies are so much better

View more

Nite👻sweetdream n Make sure you get enough sleep

•Ell•

nite ella! nooooo i can't get enough sleep tonight, 300 origami waiting for me dude :(

View more

Hiiii

hallluuuuu 💃

View more

lg ; anything questions to me ( my skin care tips!) The Basic Routine ; 1) Cleanse 2) Moisturize 3) Toner 4) Masks 5) Dark Spot Treatments *that's all, but if I malas, i won't do it heheee*

タイラ

mask paling malas nak pakaiiiiiiii :(
okay thanks for sharing dear!

View more

Followback 🙌🏻

untick first la 😂😂

View more

Nak dengar suara........Nyanyi please??

Okay let's try, if this quest could get 20 likes then i will HAHAHAHA

View more

Shout out tu apa?

i don't know dude but i guess for asking people randomly? cause we can't choose who to ask. i tried and yang answer semua i tak kenal hahaha

View more

What's the last movie you watched in a cinema?

ANNABELLE! scary bruh balik rumah asyik teringat hahaha

View more

lg ; anything questions to me ?

タイラ

your skincare routine pleaseee

View more

Loading…