Ask @NurAlyssaAlia:

another 9 days left for school holidays , what you gonna do ?

faizzaina
Idk

View more

cuti penuh dengan dugaan dan nafsu makan sangat nagaaaaaa kan

faizzaina
Hahaha agree

View more

maafkan saya , doakan saya :'(

faizzaina
Kenapa?

View more

follow my instagram? ig: razinrozali :)

ajin
Done. Followback ig: nlyssa

View more

Do you already have Ask.fm app for iPhone?

Yes

View more

Milk chocolate or dark chocolate?

Milk chocolate

View more

How well can you cook?

Hmmmmmm

View more

amalkan doa qunut nazilah semasa solat witir :)

faizzaina
Okay :D

View more

Soalan --> Baju apa yang sampai sekarang tak dapat nak beli ?? Pap skali k . *ask//boom//follow me ツ

x
Baju dress :( sbb kain dia labuh sangat hm haha

View more

Assalamualaikum . Hi :D Lamenye tak ask awak , hee . Apa khabar ? Sihat ? How your life ? Its good ? Banyaknye tanya , hee . btw , doakan sye lulus jpj test kereta rabu next week , nervous giler , haha , thanks :D :D :D (ask//boom me)

x
Waalaikumusalam. Haha sorry late :p

View more

visit my blog http://anisakiahsuya.blogspot.com ^^ kalau ada blog follow la ye ^^ thanks ^^

♫ Anisaki Ahsuya ♫
Tak pakai blog :3

View more

hai ^^ soalan hari ni .. kalau anda terserempak dengan hantu... apa yang awak akan buat pada masa itu? *ask me~~~ ^^

♫ Anisaki Ahsuya ♫
Cium dia :3

View more

bila last anda ditampar??? *boom me mybe

♫ Anisaki Ahsuya ♫
Tadi lol

View more

Apa perasaan lu bila dibilang sombong? Padahal takpun. Ask and boom me? =)

ajin
Rasa nak tampar org yg kata sombong tu

View more

Soalan --> Selalu mengelat tak kalau ayah/ibu suruh buat kerja rumah ? *ask//boom me ツ

x
Hehe selalu jugak

View more

Soalan --> Kalau diberi peluang , nak belajar bahasa apa ? *ask//boom me ? Hehee ツ

x
Semua bahasa haha

View more

Soalan --> Selalu tengok wayang dengan family or kawan ? *ask//boom//follow me ? Hehew ツ

x
Dua2

View more

Apa yang awak nak masa birthday awak ? Present or something else ? :)

cats
Wish pun dah cukup .

View more

Pernah tak cemburu bila tengok kawan awak dapat no 1 dalam kelas? Mind ask and boom me?

ajin
Pernah.

View more

Wajah EMAK paling CANTIK , Masakan EMAK paling SEDAP, Kata-kata EMAK paling BERHARGA , EMAK sangat sempurna dimata dan dihati kita ツ , Right ? *ask//boom//follow me ? Hehew ツ

x
Agree

View more

Dalam banyak banyak cerita P. Ramlee. Cerita apa awak suka? mind ask and boom me. =)

ajin
Semua.

View more

Soalan --> Paling lama awak online berapa jam ? *ask//boom//follow me ? Hehew ツ

x
2 .

View more

Next
  • 1371
    Posts
  • 3133
    Likes

About Lyssa:

Semetrian | fifteen
Kuala Lumpur