Ask @NurEmillya:

NurEmillya
Latest answers

Roller coasters or water slides?

How about both? 😍

View more

Birthday mummy yg keberapa ni you ?

Emi , bila balik jb ? Nak jumpa. 🙈

Tomorrow . Haha inshaAllah ☺️

View more

who are you with ? can i hang out with you ?

My friends and family . Sure.... If I know who this is 😂 I'm going there again tmrw lol

View more

can i meet and hang out with you at sunway pyramid rn ?

Hang out with me? But I dont know who you are 😅

View more

stuck between what ?

Dosa and pahala

View more

Bukan stay jb ke ?

2 rumah

View more

Emi sekarang dah stay shahalam eah ?

Dah lama :)

View more

Kenapa akak tak nak masuk Clever Girl? Sdgkan akak pandai,berpengatahuan luas,cantik pulak tu haha

Hehe pada saya clever girl tak semestinya untuk orang pandai ataupun package , sesiapa pun boleh masuk clever girl kalau ada confident level yang tinggi . And kalau orang tu tahu dia pandai , dia takkan masuk tv show ni untuk tunjuk dekat semua orang yang dia ada kelebihan tu sebab better dia buat something else yang boleh tambahkan pengetahuan dia ☺️

View more

lately ni alhamdulillah saya tengok awak gembira sentiasa. moga awak sentiasa bahagia dalam hidup awak :)

Alhamdulillah hati rasa tenang . InshaAllah aamiin ☺️

View more

If you had to choose between a guy who is smart, kind, high iman and rich family background and a guy who is also smart, kind and high iman but poor family background. which one you would choose?

Do I really have to choose? It wont happen pun :)

View more

Awak cantik tu yg dia guna gambar awak. Dan saya salah seorang yg terkena dengan fake tu emi. Ni pun nasib kantoi. Kalau tak i diperbodohkan lagi. Apa apa pun , hati hati yaa. ✌🏻️

Hi. Emi i rasa you kena hati hati la. Sebab i rasa bnyk fake account guna gambar you. I kenal org yg guna gambar you tu. Tu je nak bagitahu. Sebab takut awak yg malu nanti. Harap awak berhati hati 😊

Muka saya dah cukup tebal dari dulu sampai skrg hadap benda ni :) Hati2 tu sentiasa tapi takpalah tak boleh nak buat apa , orang yang tak bersyukur dengan wajah yang Allah beri memang macam ni . Hanya mampu doakan supaya hati diorang terbuka untuk tak menganiaya orang sekeliling .

View more

best birthday un-normal gift you received in 2015 ?

Kasih sayang orang sekeliling . Eh tapi tu normal . Entah

View more

The best bithday heartful wish you make for someone in 2015? When is the date?

5/10

View more

Kak emi , wechat akak yg pakai tudung merah tu eah ?

Bukan

View more

Akak dah dapat lesen P eh?

Yea

View more

Don't fart in the water

Uhm , okay?

View more

if you heard your loved one got hit by a car, what would you do?

Remain calm but dying

View more

Assalamualaikum, hi emy. Nak tanya ni. Macam mana tergerak hati nak berubah ?

Waalaikumusalam , awak boleh baca askfm emy yang sebelum2 ni . emy ada cerita ☺️

View more

Seriously,Iloveyou 💕

Baru nk berkenalan,huhuhuj

Malu lah saya

View more

sis harini solat cukup?

Alhamdulillah cukup

View more

if you stuck between the guy you love in the present and the guy who make and end memories with you but he's try want to win your heart again, who would you choose ?

Soalan apa ni hmm I choose Allah .

View more

Jum chat nk tak .

Takmau

View more

Loading…

About NurEmillya:

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ