Ask @NurIraSyakirah:

How much time per day do you spend on the internet?

Less than 4 hours.

View more

What is your favorite sport to watch?

swimming. sometimes badminton and football.

View more

nih orang paling comel sekali kat sekolah

sekolah mana yang dimaksudkan tu ? haha

View more

Hai ira hai Iraaaaaaa.

haiiiiii :) siapa di sana ? ira di sini. huhu

View more

Tinggi awak berapa ? Mesti pendek kannn XD Hihi ask/boom me back maybe ? :)

Muni
Emm. Tinggi saya 160cm je. Yeah saya pendekk.

View more

Pernah gi mekah ? Ask/Boom me back :)

Muni
Pernah (: Okayy

View more

How do you cheer up a friend when they're feeling down?

Hug them, and give them spirit. Sometimes, I do give gifts to them (:

View more

Who are you?

A person.

View more

Hugs or Kisses?

Hugsss.

View more

Kalau orang yang awak sayang masuk PLKN sampai 3 bulan then dia keluar dah ada orang lain apa awak akan buat? saya takut kalau benda tuu jadi betul2 dekat saya sendiri :'(

ATEN ATIEQA
Syaa rasa say pun akan alami benda tu. Sentiasa berdoa pada Allah supaya lindungi dia serta jagakan hati dia untuk diri kita :)

View more

What is your opinion about same gender relationships?

Not a good thing.

View more

Apakah pengalaman manis yang awk tak dpt lupakan ? ;)

aidiel
Buli sorang senior niii. Main ambil hamper dia. Comel je senior tu marah kitaa. Hihi

View more

Would you marry a robot?

No. Not at all.

View more

Are you in Love?

maybe.

View more

soalan hari ini : kalau awak rindu ? awak selalu buat ape ea ? *ask n boom back

❤ Miss_Braces ❤
emm. selaunya duduk diam. and termenung. imbas memori lama :')

View more

Hai, ask/boom me maybe :))

Bella
haii. sure :)

View more

What is the best news you could hear right now?

Him. Wish birthday. hmm

View more

Hadiah hari jadi yg paling bermakna ? Dan siapa yg bagi hadiah tu ? #Ask/Boom me maybe

aizajufry
Hmmm. kalai hadiah hari jadi taktahu. Tapi kalau hadiah lain tau XD

View more

Soalan : Apa perasaan anda bila dapat keputusan yang cemerlang?

aizajufry
Semestinya happy ! Usaha yang dilakukan tak sia sia

View more

Soalan : Apa perasaan anda bila ada kawan yang suka tikam belakang?

aizajufry
Rasa macam nak bagi terajang je. Haha xD

View more

Lagu apa yang awak ulang banyak kali ?

Masih aku cinta - Shila Amzah :)

View more

Do you prefer talking or texting?

Texting.

View more

pmr dah nak dekat ni. bagi tips nak straight'A? *ask/boom me maybe*

haha. well, time-time sekarang ni banyakkan praktis je. Jangan baca dah buku macam sejarah. Boleh pecah kepala. But depends lah pada orang :)

View more

Next
  • 104
    Posts
  • 106
    Likes

About Nur Syakirah:

Things sometimes cannot be change .