Ask @NurinKhalid:

nuha
Latest answers

masih ingat siapa nasha? kahkah novel still tak hntar. k im so sorry

ingat. sorry lambat reply lel

View more

nak isyah ke isyraf

kau nak isyraf ke isyah

View more

WOI ISYAH

isyah pulak

View more

blog ada dua keeee

kau nk satu ke dua

View more

blog ada dua ke

nak weeklychris ke isyraf??

ofc la weeklychris . SIAPA SIOT ISYRAF TU LOL salah org ke

View more

selamat haghi ghaya

selamat haghi ghaye jughe

View more

best la tuto kt blogg :v i love yr blog so much

aha lol xD

View more

awek isyraf

siapa tu ? lol sorry tk kenal

View more

lawa sia kau

salah org ke

View more

Akak dah tak jumpa blog adik... :(

nuhakay.blogspot.com

View more

adik haii. goodluck upsr! ;) -kak nia-

haii :) hahaha tysm kak nia

View more

nk ngorat boley

whet

View more

kau lawa bhai ;')

whet

View more

bratz msti dah tggal 1/4 je kan????

never

View more

kau ni asal baik angatt eh . RM10 kau aku tk pulangkan lagi hohoho esok aku bg . ha arituhh aku nmpk kau check beg fariz asl? pastu ko ade buang apa tah . kau nk sabotaj dia ke apa . kau cerita trus kt sni .

Kau pergi tanya sof ah . malas nk cerita . hm kk

View more

breakfast dah? haritu akak tgok vid adik hafal hadis eh.. suara sedapp ;D

Ni sapa senanya

View more

morning adik ;)

Morning :)

View more

weyhh kau suka sapaaaaa

Weeklychris

View more

kau suka sapa

Weeklychris

View more

Haziq tga cuti. Jaga abang utk akak eaaaa

Mana tau dia cuti ? Hahaha . okay :)

View more

Hadiah ape kau naaakk sangat masa birthday ?

hm tahlahnak

View more

adikkk.. buat apa tu? ;)

askfm , twitter

View more

Loading…