Ask @Nurul_Atikah:

Anyone yang thu , kedai suits yg murah , lebih kurang sehelai 200 , tempat lain 1k keatas , area PJ please lah Spe yg thu tu, sbb 2hari lagi ade interview

nak suit ke blazer actually? btw, i'm sorry sebab late response but i ada blazer yang dah taknak guna. sebab dulu i guna as pengawas je 😭 so how interview?

View more

Which scrub is good for oily & acne-prone skin? St Ives Green Tea Scrub or Himalaya Purifying Neem Scrub?

St Ives tu i rasa better. pernah pakai. bau dia wangi and scrub dia tak buat muka i sakit.
*my skin sensitive and takleh kena pasir :)

View more

aku suka gila lelaki ada misai! korang suka lelaki/perempuan macam mana?

janggut is better! but bukan jambang πŸ™… lelaki ada janggut ni cute laa.. idk but misai nampak garang, ( sebab dulu ayah ada misai )

View more

Nak quote.

Saif.
Being able to put someone else's happiness before yours... That speaks loudly. That's love; in the most pure, beautiful and painful way.

View more

Apa aktiviti yg boleh dibuat lepas spm ni?

cikgu saya cakap kena belajar juga. tak kesah la belajar dari sudut apa tapi still, try to learn something new. so ada pengalaman baru.

View more

Omg i'm late 😭😭😭 happy belated birthday tikah!! πŸ’πŸŽ‚πŸŽ‰πŸ’• May Allah bless you and all the best for everything😊 be a good daughter okay? Hihi goodnightπŸ’•πŸ™ˆ

a
Hahaha it's okayyyy. Thank you btw! Aamiin and InsyaAllah ❀ sorry lambat reply juga πŸ’•πŸŒš

View more

Happy sweet 18th birthdayπŸŽ‰ May Allah showers you with lots of happinessπŸ’• Enjoy your day!

Thank youuuuuu and aamiin. i'm sorry for being late but yaa it's still 25th HAHAHAHA

View more

HAPPY BIRTHDAY BABYGIRLL πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ YEAY DH 18 😬 HAHAHAH GDLUCK IN EVERYTHING THAT YOU DO AND MAY ALLAH BLESS YOU ALWAYS🎈 IM HERE WHENEVER YOU NEED ME. HEHE HAPPY BIRTHDAY AGAIN, KAK TIKAH πŸ’•πŸ™ˆ

eunoia
AAAAA THANK YOU!!! *nakcapslockjuga* πŸ˜‚ InsyaAllah and Aamiin πŸ’•πŸ’•πŸ’•

View more

Happy birthday nrl! I saw your twt and feels like i wanna wish you here so you'll never knows me. Have a blast bbg πŸ’—

aww πŸ’•πŸ’• whoever you're, thank you so much! yeay finally 18 HAHAHAHA πŸ˜‚

View more

Next