Ask @OhhAinn16:

Ko gedik!! bjet hotstuff. muka tomboi! -.- mnyemak kt home akuw je..

eh? ya, aku tahu. kan ada button block/unfriend tu. tekan jaa ^^

View more

Kakain suka siapa eh ??? ^_6

ehh? biarlah rahsiaaaa *nyanyi hahaha

View more

Hallo Ain :) Love Iuu :) From Your Crush ^_^

Ya hello! Loveyoumore :* Wuhuuu.

View more

takmoo bagitahu , syaa malu !

tak payahlah,

View more

adalah ! ;)

hee XD

View more

Iha Mahdzir ? dia kawan saya , dia yang bagi ask.fm awak kat saya ! :*

ohh, awak siapa sebenarnya?

View more

nak tahu tak siapa saya ?

Iha Mahdzir? kan :*

View more

saya dapat dari kawan awak lah ! lol --'

oh, okay ^^

View more

saya perempuan ? saya lelaki ! :3 taknak percaya sudah !

memang saya tak percaya, sebab takdak lelaki yang tahu ask.fm saya :) sudahlah.

View more

:* sayang awak ! I love you !

ngehh? sayang awak jugak, saya tahu awak perempuan :*

View more

takboleh tahu siapa saya , ada malu ! :')

Okay :)

View more

dekat facebook awak hotStuff okey ! :3

mana ada. kalau boleh saya tahu, siapa awak? ;3

View more

budak comel + hotStuff ! ;)

comel? terima kasih, anda juga. hotstuff? tidak sama sekali.

View more

takboleh ke copy ? :3

boleh ja ^^

View more

welcome , thanks back ! :*

okay

View more

How will you celebrate the end of the world?

main facebook ^^

View more

hey ! budak comel ! :*

hey ^^

View more

# InsyaAllah, saya akan jawab pertanyaan anda ᵔᴥᵔ

whee, copy ^^

View more

awak comel ! :3

huhh? thanks ^^ awak jugak :)

View more

apa pulak gilak ? oke apaa , kau ngan dya then ada org jeless

yelah ~

View more

kenapa tak aktif twitter?

aktif je :) mention nama k? InsyaAllah, Ain reply.

View more

bukan sma aku , sma kau. HAHA :p

haha , gilakk !

View more

Jangan sombong 2 tau !

InsyaAllah :)

View more

Baru buat ask.fm ke ?

2 minggu lalu :) hee XD

View more

kiukiu. c elan mau fake relay. HAHA

sama kaw? sehh XD

View more

Next
  • 33
    Posts
  • 9
    Likes

About Ain Nurfatehah:

Assalamualaikum. I'm Ain Nurfatiehah. Walaoo. Nice to meet you =) Beautiful inside is more better than beautiful out. ♥ 030301 ♥ instagram.com/ohhainn16
Malaysia