Ask @Pu3Mahdi:

Menangis itu bukan bererti kita seorang yang lemah. Tapi menangis kerana terlalu kuat menahan sesuatu perkara. Sampai satu tahap, kita cuba mencari kekuatan sendiri..

نور شاكيلا
betul betul betul !!

View more

thank you :)

Dyana
welcome :)

View more

Haiii ! Ask/Boom/Followback maybe ? :D

hanim
Hai okay.

View more

If you were a farmer, what would you grow?

money. hahahihihuhuhoho

View more

piring petri..done follow..follow back ^^ ??

BelumCapaiTahapInsan
dah lama follow lah heniff ^^

View more

Hi awak. Nak kenal boleh? :D awak ni comel sangatlah geram saya tengok

Hai awak :* ngorat saya eh? hewhew malu lah titew

View more

hyeee... assalammualaikumm. ... klo awk dah umur 23-24 tahun awk nk kerja ape?? ask , boom n follow me ??>_<

Nur Laila
Wa'alaikumussalam. nak kerja engineer petronas. hahahihihuhuhoho

View more

Assalamualaikum hai ape yang and buat kalau terjumpe barang-II berharga? ask,follow,boom

نور شاكيلا
terjumpa? jumpa tepi jalan ke apa? hoho ambik, then bagi pakcik polis. hahahhaha baik tak saya? hahaha

View more

Which of these come to mind when you witness a predator capturing & eating a prey? A) Beautiful nature, strong predator B) Cruel nature, poor prey C) Meh D) A philosophical argument that relates these animals to mankind

Mr. Do-do
B :(

View more

8Teen? Uww same like me :*

hanim
sama? hahaha nice

View more

Where and when do you get your best ideas?

On the bed when I'm about to sleep. Or in the toilet -..-

View more

hyeeee... assalammualaikumm boom//ask//follow me ?? btw intro?? ngeengee

Nrnbtrsyaaaa
Wa'alaikumussalam. Puteri, 18, Ipoh.

View more

Assalamualaikum.. hai adakah awak sudah memikirkan masa depan awak?ask/follow/boom

نور شاكيلا
Wa'alaikumusalam hai ofcos lah dah :D

View more

From 1 to 10, How much do you support the following statement? "One shouldn't claim to be 'above' committing a crime but one should affirm 'protection' from committing it"

Mr. Do-do
6, I guess

View more

Hai. May intro dear ? :D

hanim
Puteri, 18, Ipoh

View more

sekarang dah ada banyak kerja kosong di restoran makanan segera macam kfc, mcd, pizza dll. sebab mulai hari ini warga asing dilarang kerja di restoran makanan segera. jadi senangla awak dapat kerja kat sana.

ohh I see. okaayy

View more

ipoh kan bandar besat. awok dah cari kat kedai2 baju, buku dll?

belum cari lagi

View more

lagi pun kan ada google maps. awok boleh tahu alamat jabatan tenaga kerja ipoh dan peta laluan.

okay okay :)

View more

ipoh bandar besar meh. awak cari kat website jabatan tenaga kerja atau tanya teksi drebar or tanya sape2 la macam posmen kat pejabat pos. dia org akan bagi tau kat mana tempat jabatan tenaga kerja.

Alright, thanks

View more

maksud saya awak kena pergi jabatan tenaga kerja, nak tahu kat mana ada kerja kosong. awak dah pergi ke belum?

kalau dekat Ipoh, dekat mana eh? tak pernah jumpa pun

View more

awak beritahu saya tau kalau awak masih tak dapat kerja lepas awak gi jabatan tenaga kerja atau tepon parkson, giant, tesco dll. ni link saya.

TakDeNama
STILL TAK DAPAT KERJA

View more

Sorry, that page doesn’t exist! Thanks for noticing—we're going to fix it up and have things back to normal soon. <--- twitter piring petri seize to exist Ya Allah :O

BelumCapaiTahapInsan
eh dah tukar link. hahahahahaha jap jap sorry

View more

followed and back please ???

Nîdhi Doshi
thanks and done following you

View more

Next