Ask @QielaAzhari:

desc haris shariff

insta & tweet femes, hipster, dulu time noob rapat gak ngan dia sebab apatah lupa dah (( yeke )), sem, kakak ramai, sina, razi. goodluck spm. btw ni dia ke yang ask hahahahahahaha

View more

Desc zarith pulak hehe

zarith mel, awal awal dah boleh ngam, friendly, dak dak pure, pandai do, lawa, balik dari asrama je mesti keluar ngan yusa hahaha jeles do, haritu tudung hilang hahahahaha pastu datang dorm cari hahaha takleh lupa do. hahaha tu je lah, goodluck result nanti!

View more

desc aku pls hehe

YusatikahYunus
yucha uhui akak lawa, mak dia pakai purdah do, dak dak pure, selalu stayup dengan asna nak stadi pastu kita datang ngan yin hahahaha lol, baik sangat, friendly, time first masuk sejaya, awak guide kita sesikit hahahaha awh, awak sistabah. kita doakan awak tabah selalu <3 goodluck result! happy fasting!

View more

Desc izzatul

bff fatin, sis garunk, pengawas em, friendly ngan semorang, kadang okay kadang tak. dulu selalu lepak dorm sekarang tak dah. abang dia artis (eh), dakdak perdagangan, k la tu je goodluck result!

View more

desc jikon kon

jikon ni aku taktau dia warung ke 2k tapi rupanya boleh dua dua. tapi takpa ah aku dah pindah. tak habis lagi gaduh pasal baju biro hahahaha lol, selalu tweet jiwang, acah segala acah, friendly la kut, razians uhui. k la bye goodluck spm.

View more

desc fatin nizam huehue

halamak sistur hoterzzz, lawa, bff izzatul, biro 3k uhui, baik ah tak pernah marah. marah pun slow slow je, orang kata dia pengawas idk, mintak maaf kalau ada buat salah, happy fasting!

View more

jangan la ingatkan kenangan NU tu balik 😹 benda yang paling memalukann hahaha

hahaha tapi tu kenangan paling bermakna dalam hidup aku ceh

View more

desc mufi

mufi mel, selalu bagi nasihat deep deep kat ws, suka gigit jari sampai aku pun kau nak gigit eyyyy, happy go lucky do em, dulu kita qienisfi erm, ingat lagi kalau nak turun sek after beratur, mesti kita turun sesama en? rindu aku tak? rindu do em. bila lagi nak nu? hahahaha lol. sayangmufi mwah

View more

Next