Ask @QielaAzhari:

Do you know any big gossips?

kiamat dah dekat tapi tak sedar sedar lagi :')

View more

desc haris shariff

insta & tweet femes, hipster, dulu time noob rapat gak ngan dia sebab apatah lupa dah (( yeke )), sem, kakak ramai, sina, razi. goodluck spm. btw ni dia ke yang ask hahahahahahaha

View more

Ohh , f4 eh ? Kelas apa ?

yes. 4m.

View more

Kau ngan haiqal ada pape ke

takde do kawan je. but ppl keep bahan bahan kitorang so benda tu la kut sebab orang fikir memacam.

View more

macam mana kau boleh rapat ngan haiqal?

maybe sebab classmate kut idk

View more

What are the things you want to avoid in a relationship?

gaduh ofc

View more

What do you notice when you walk into someone's home for the first time?

bagi salam la pe lagi

View more

Desc zarith pulak hehe

zarith mel, awal awal dah boleh ngam, friendly, dak dak pure, pandai do, lawa, balik dari asrama je mesti keluar ngan yusa hahaha jeles do, haritu tudung hilang hahahahaha pastu datang dorm cari hahaha takleh lupa do. hahaha tu je lah, goodluck result nanti!

View more

Bye budak

aik? bye apa ni? hahaha aduhai

View more

Uiyyooo ... budakkkkk hahahahahahahahaahaha

hah?

View more

On a scale of 1 to 10, how happy are you RN?

5/10

View more

desc aku pls hehe

YusatikahYunus
yucha uhui akak lawa, mak dia pakai purdah do, dak dak pure, selalu stayup dengan asna nak stadi pastu kita datang ngan yin hahahaha lol, baik sangat, friendly, time first masuk sejaya, awak guide kita sesikit hahahaha awh, awak sistabah. kita doakan awak tabah selalu <3 goodluck result! happy fasting!

View more

Desc izzatul

bff fatin, sis garunk, pengawas em, friendly ngan semorang, kadang okay kadang tak. dulu selalu lepak dorm sekarang tak dah. abang dia artis (eh), dakdak perdagangan, k la tu je goodluck result!

View more

desc jikon kon

jikon ni aku taktau dia warung ke 2k tapi rupanya boleh dua dua. tapi takpa ah aku dah pindah. tak habis lagi gaduh pasal baju biro hahahaha lol, selalu tweet jiwang, acah segala acah, friendly la kut, razians uhui. k la bye goodluck spm.

View more

desc fatin nizam huehue

halamak sistur hoterzzz, lawa, bff izzatul, biro 3k uhui, baik ah tak pernah marah. marah pun slow slow je, orang kata dia pengawas idk, mintak maaf kalau ada buat salah, happy fasting!

View more

jangan la ingatkan kenangan NU tu balik 😹 benda yang paling memalukann hahaha

hahaha tapi tu kenangan paling bermakna dalam hidup aku ceh

View more

Desc aku gak? 😏

Haiqal Muzzakir
entah sape sape tah ni, selalu gak aku kena bahan ngan kau. dah bye

View more

desc mufi

mufi mel, selalu bagi nasihat deep deep kat ws, suka gigit jari sampai aku pun kau nak gigit eyyyy, happy go lucky do em, dulu kita qienisfi erm, ingat lagi kalau nak turun sek after beratur, mesti kita turun sesama en? rindu aku tak? rindu do em. bila lagi nak nu? hahahaha lol. sayangmufi mwah

View more

member sini khabar baik je😊😊

Khaulah
hahaha bagus la

View more

Do you judge people quickly?

tak elok. tak baik.

View more

desc kite pulak

Adriana Aireen
aireen lawo, kayo, pandai, dak dak pure, sis ni gempak chemis wowerz, selalu travel sana sini hm tungla, ngan pojal katanya lol, lek je aireen kau baik hahaha

View more

hai awak saya suke awak

Adriana Aireen
hai awak saya suka awak jugak tapi awak suka orang lain hm sedihnya

View more

Special desc for me maybe? 😂

Haiqal Muzzakir
malas malas dah buat semalam

View more

eh member apa khabar? 😉

Khaulah
hahahaha alhamdulillah sihat. member sana pekaba?

View more

Next