Ask @Rafaelhoxha:

Like dhe- Emri? Data e lindjes? Vendi i lindjes? Gjatsia dhe pesha ? Ngjyra e syve? Ngjyra e flokvr? Ushqimi i preferuar? Muzika e perferuar ? Kengtarja e preferuar? Pija e preferuar? Sporti i preferuar? Ne cilin vend kishe dasht me jetu? E dashuruar? E lidhur?Shoqeriae ngusht? Ksh tbn like coja

Emri-rafael
Dtl-10/08/96
Tr
1.71 / aty te 70
Kaf
Te zeza
Ska preferenca
Edhe aty ska preferenca
Sandra
Xhoni gold
Futbolli
Angli
Po
Po
Ok

View more

1sa vjece je2.single or busy 3.femra/mashkulli qe pelqen 4.femra me e bukur ne planet 5.endra me e bukur 6.lidhja me e gjat 7.endra e paralizuat 8.momenti me i bukur 9.shoqet/shoket tua te ngushte 10.stili yt 11.shoqa jote me sy me te bukur 12.mikesha me buzeqeshje me te bukur13kush ta bej like coja

1.19
2.single
3.-----
4.se di ka shum
5.te vazhdoja futbollin
6.1vit
7.nk vazhdova dot t luaja
8.shum
9.2-3 jan
10.sportiv
11.silvi
12.di un
13.ok

View more

Next