Ask @RajaAmirul:

tahu gurau sajer btw hai assalam

*BaBy ChipMunk*
wassalam :)

View more

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! :)

Miss Amoiiヅ ™
heyyyyy :)

View more

hai raja niew raja negeri mane nniew hehe gurau

*BaBy ChipMunk*
kalau dlm I/C pon mmg ade raja.

View more

Hai * lambai tangan * tolong ask saya boleh http://ask.fm/Najwalala kalau taknak main ar boom - boom . Heee ~ Btw, follow kita punya Twitter https://twitter.com/FarahNazli_

farahazeem
hai, insyaAllah akn boom or ask jap agy..

View more

Do you trust people easily?

nope

View more

ponnn ponnnn ponnn ..haiiii ^^ soalan untuk hari ini :D ...: apa awak rasa kalau orang yang awak suka sebenarnya suka awak :D ^^ * ask n boom me maybe :D ^^

❤ Miss_Braces ❤
suka sangat2

View more

ok~done follow you,.!mind follow me? :D

. Minion .
okay

View more

ask nad meh . nad boring nih ;(

nanadd ツ
nanti ask la :)

View more

hihihi, BG awk comel ! xD

Hira
thanks..

View more

Saya lagi _______ daripada awak *sambung ayat tersebut tidak melebihi 360 patah perkataan* Ask sheera back syng :D thanx

hodoh :(

View more

Hyeee XD korang ade wechat takk ? :'o Kalau ada meh sini ID korang nisa nak add :)) Thanks .

tak da. sorry

View more

haiiiiii . assalamualaikum :) #bad mood

nanadd ツ
waalaikumsalam

View more

awak > awak > awak > awak > dah sombong dengan nad sekarang kan ? sampai2 dah tak stalk pon nad -.-

nanadd ツ

Ehemmmmmmm ^_^ , mane pergi ? Senyap je ?

hai,sorry lame tak online

View more

What do you think about this picture? http://ask.fm/IzzahFarhatun/answer/33946816117 If you like give me some love. Hihi thank youuuuuuu xx

izzahfhtn_
dah like pon :P

View more

Are you left handed or right handed?

right and left

View more

As salam , I'm newbie here . Ask/Boom me mybe ? ♥

NURUL ADILA
wassalam.. InsyaAllah

View more

Do you prefer to call or text?

entah

View more

link-2 'http://eputra.com/tag/ipta/' . pandai² lah nak cari apa kat link itu

ッѕPм VICT!M™ッ
apa tu ???

View more

*IMAGINE* awak ada dalam lif sorang sorang , tiba tiba lif tuu berhenti . soalan saya pada harini , POST SATU GAMBAR YANG MENUNJUKKAN REAKSI AWAK KETIKA ITU :) thanks :* , Ask Me Back Maybe XD

Orang yang dekat dengan Facebook/Twiiter selalu mengadu dekat facebook/twitter . Orang yang dekat dengan Allah , akan mengadu dekat Allah ♥ . Kan ? Ask or boom me back maybe ? Thanks :)

insyaAllah

View more

follow my twitter maybe https://twitter.com/wineywawa1 masih baru g..heee

♥wawastella♥
okay

View more

Next
  • 626
    Posts
  • 1087
    Likes

About ♛Raja Amirul™:

Kache kelate Kache

kelantan