Ask @RamadannuZul:

RaZe Adannu
Latest answers

oi. hahaha

Azmarul Danish

hha, pe bende bajang kacau aku tdo

View more

awaa, mcm mana nk jd tuff mcm awaa

bykkan berdoa

View more

Asal ko gemok? xnak ke buat body?

hha, aku tgh sibuk blajar agama ni, xde mase buat body

View more

Asal ko comel sangat?

sebab aku hensem

View more

3.14159265

asal usul pi. amek 3 number pertama, 3.14 dan terbalik kan, korg akn nmpk perkataan P1.Ƹ ataupun pie. jeng jeng mind blown

View more

Hai taff

Hai clake

View more

ape spam2 aku spak jgk nti

View more

Say; Alhamdulillah :D

alhamdulillah

View more

أَشْهَدُ أَنْ لاَّ إِلهَ إِلاَّ اللهُ، وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًا رَّسُوْلُ اللهِ

Aku bersaksi tiada tuhan selain Allah,dan Muhammad adalah utusan Allah

View more

quotes

" Provoking till the end "

View more

pap = post a picture

Ooo itu ke. Maaf aku x phm slang2 internet ni . Lain kali nk sembang ngan aku guna bahasa manusia x pon bahasa arab

View more

Ada twitter? Bagi username? thanks ^^

pap doa dhuha :)

" pap " tu ape sial?

View more

kalau jual baju kat ask.fm , agak2 ada orang nak beli tak? sebab kita jadi dropship :3

Mcm bkk kdai mkn dlm tandas awam, agak2 laku x?

View more

Nak follow akaun ask.fm yang best. Username?

@RamadannuZul sumpah best

View more

asei raze adannu ko ingat org x tau ko ade anuu?

Hha ade le cite nye

View more

ap hbungan ko ngan nad ?

Hmm ad plk wartawan dtg sini. Nad Zainal mmg syok kt aku, tp aku mintak sikit waktu utk blajar lg. Y lain tu no komen :3

View more

are u in love ?

Sudah pasti! Aku sdg jatuh cinta dengannya dan sdg cuba mgenalinya lagi. Siapa dia? Dialah "ISLAM"

View more

mana la tau kan.. kau anut islam je. tapi tak amalkan ajaran islam which is kau tak sepenuhnya muslim l kan? sbb seorang muslim takkan merokok dan berkata yg tak elok. bole rujuk ustaz dan ustazah ek. salam.

Selagi aku menganut agama Islam, slagi tu aq ttp dgelar seorg muslim. Nmun y mmbezakan antara muslim ni ialah adakah kita seorg mukmin atau tidak. Bagus adik ni cra dakwah da btol tp point tu mcm xsmpi. Itu adalah sbb2 salah faham terhadap agama Islam. Cuba lagi eh :3

View more

kau islam ke muslim?

Islam tu agama, muslim tu pggilan kpd org y beragama Islam. Da tnntu la aku muslim. Lncau ap ty aq soalan drjh satu ni

View more

ooo okey ko x jwp soalan aq,takpa2

Soalan ap bbi

View more

Loading…