Red Gitarputeh
Latest answers

Post a picture of your bed!

dont have any

View more

Pernh khatam Al-Qur'an x??

Pernah.

View more

How's Miss Red?

there's no miss red

View more

Who's your number one friend?

...

View more

anybody know macam mana nak apply u or scholarship? like seriously i need to know. haram tak paham sepatah

Tak tahu. Sorry.

View more

Why don't you write anymore? It's been awhile, your last post was in August 21, last year.

Wow. who are you? I never think that people would remember me. haha

View more

What is your favorite mobile app?

bbm

View more

Semekom.. Gua ade sorang member nie, dier duk kampung, anak desa ar kire... dier nie lembut2 sikit... tapi dier laki ar.. cm aq.. tpi... yg part lembut 2 aq xkesah sgt.. yg aq kesah.. part dier xpernah nak bersyukur apa yg dier dpt.. complain complain complain.. rimas gua... cane eh nk handle..?

cane nak handle? jauhi ler die.

View more

What makes you upset most, red?

Bila terlepas bangun subuh sebab sakit. Serius menyesal.

View more

Npe ko macho sangat?

Propaganda je semua tu. Jangan percaya mitos. Hahaha.

View more

Apa pemberian yg paling kau nak bagi mak kau tapi masih tak tercapai? =)

Rumah.

View more

What's the best news you've ever received?

"Sir, you don't caught any disease."

View more

What makes you really mad?

I'm also wonder what.

View more

Hey redd!! Jz wondering. If you r genius as Albert Einstein, what would you invent for this era?? =D

Apparently im nnot :)

View more

Miss Red ada blog tak?

Ada. Tapi dia dah lama tak update.

View more

On a scale of 1-10 how honest are you?

Ask miss red.

View more

Lau ko kene rompak, fes2, pe je ko buat? Kahkahkahkah

Panik untuk 3 saat. Everyone does.

View more

ciri2x pmpuan yg ko ske?

Hot. Sexy. No I was kidding. I like most cold blooded girl. And Jaga akhlak serta agamanya.

View more

ada teman istimewa tak??

Ada. miss Red. Ehem.!

View more

Prnh dgr lagenda potret The Crying Boy yg dilukis oleh pelukis yg tak diketahui? Sesape jer yg ade potret budak menangis dlm keadaan misteri tu, rumah dier mesti terbakar. cer kau search. Misteri gle.

Tak pernah. InsyaAllah nanti free aku search.

View more

Apakah suatu benda yg kalau bleh kau nak elakkan?

Doing Sins. Really.

View more

bila nak update entry baru?susah x nak dapat idea?

soon.

View more

If you could go back in time to talk to yourself, what would you say?

"Listen to your mom"

View more

Org yg naif slalu kene buli. Org kata 'be yourself'. tpi asal jd dia diri sndiri je kene buli. Nak jd tegas, rasa tak natural & tak selesa. Ape pndpt ko sal ni? nak cegah cner dari dibuli? ye r. org yg naif kn terlalu baik. ps: aq org yg sme tye sal cinte n persahabatan tdi. mohon buat entry ;)

Oh simple. Sebenarnya memang jadi diri sendiri tu perlu, tapi bertempat. Bukan sentiasa kena jadi naïve. That's why seorang ayah could be mesra dengan anak, at the same time tegas kat anak bila melakukan salah. :) p/s- if u don't mind, letakkan nama sekali

View more

Loading…

Ask @RedGitarputeh:

About Red Gitarputeh:

Unknown. Find me at Blog Gitarputeh

Johor