Ask @Reenazreena:

Reen
Latest answers

hallo

hello. whos there

View more

suka tucked or lepas ja

tucked

View more

kenapa wanita kalau dekat universiti or kolej dia berpuak-puak tak friendly , kalau lelaki dia friendly dan anti berpuak- puak ni? kenapa erk

engko ni mesti lelaki -_-

View more

What is your favorite sound?

i do listen to every songs

View more

What's the first thing you check when you turn on your computer?

the wifi connection

View more

What are you currently addicted to?

addicted to myself cause why not

View more

rindu

emm rindu gak :(

View more

Hai hai. Buat apa tu ? Dah makan ?

sorry for the late reply. hi back haha

View more

Hey :)

Hi there :)

View more

How did you make your first money?

by asking for my parents money

View more

What helps you to sleep better?

by listening to music

View more

Kalau aku blonde agak agak smart tak?

i dont think so haha you better dont

View more

Sekarang pon kerinting hahah

takpe. asalkan tak blonde haha

View more

minat anime tak?? anime apa yang paling minat ? ^_~

tak layan

View more

Describe aku pulak

Zainal Hazif. Kawan sekolah rendah dan kawan main kejar kejar. Dia pandai. Dia suka melukis. Yang dia lukis tu semua lawa lawa. Dulu hmmm rambut dia kerinting hahaha tapi sekarang kemain dah pandai bergaya ecehh haha

View more

Apakah azam tahun baru kamu??

MuhD_AzFaR

nak tunaikan azam tahun lepas

View more

haha i dah follow lah, i tukar username dah. ni ha do followback @don4t_

;ein

dah dah hehe

View more

haha sama ah, alhamdulillah sihat je. eh kenapa dengan twitter you? sedih unfollow

;ein

eh i buat barulah haha yang lama tu dah lama kot i deactive hehe go follow me now @ReenAzreena

View more

Happy Birthday!!

Abu Aiman

thank you :>

View more

HAPPY BIRTHDAY. :)

نور شاكيلا

thank you syakilla :)

View more

Happy Birthday!!

thanks :)

View more

first 2 likers get 10 likes?

i dont get what are you saying

View more

happy birthday! >.< have a nice day with the bless of Allah ^^

Ana Stasia

thank you so much meyra :)

View more

Loading…