Ask @Seriamelia:

bestnyaπŸ˜‚ do you have some tips on how to make friend? 😳 sebab akak rasa akak ni susah nak berkawan dengan orang sebab takreti.

haha y ask me that question πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ em as for my opinion, ni kalau dekat Uni lah.
first step is just cari sorang je kawan rapat dari setiap course. so that if lepak dengan deorang, mesti deorang akan ajak kawan kawan yang lain. automatic bila dah kenal akan jadi member jugak 😊 so end up sedar tak sedar, friendship tu akan link dengan another new friendship πŸ™†πŸ»πŸ’•

View more

Next