Ask @Seriamelia:

Seri amelia
Latest answers

pretty seri.

thankyou πŸ˜‚

View more

Kak seri can you teach me english?

Natasha irdina farhana

hey i'm so sorry i barely open my askfm! πŸ‘πŸ» sure, i'd love to help but how?

View more

Bukan I mean, ajar saya, please!!! Because saya nak masuk debate and untuk belajar sebab english saya tak berapa nak ok. Please kak seri

Natasha irdina farhana

haha i mean awak dari sekolah mana? junior lama akak ke apa? 😁

View more

you stop blog-ing?

the thing is, only blog when i'm deeply in love tho.

so i'm not stopping, merely pausing till i found someone worth to be an inspiration☺️

View more

Kak seri nak tak ajar bahasa inggeris sekolah menengah ( serious ) 😁

Natasha irdina farhana

sure. sekolah mana? ☺️

View more

Kak seri, kalau ada orang nak id wechat, kak seri bagi tak?

depends pada siapa orang tu 😊 if kawan lama or something

View more

Good night kak seri. 😊

goodnight 😁

View more

I mean stalk in instagram.sejak im know adi putra.

ohhh haha how do you know act?

View more

hi kak seri ! really wants to ask u smthing hehe, kak seri amik course dip. in english kan dkt upsi? okay tak?

heyy 😊 haah akak ambil dip english. by far akak rasa course ni best gila if minat. subjects yang kita ambil meluas & buat kita nampak jalan mana kita nak tuju for our future selain cikgu 😊

View more

What do you usually forget?

to reply a text. you see, aku selalu reply dalam kepala lepastu lupa type 😩

View more

Im not your junior but i like stalk kak seri. Kak seri cuti tak sekarang ni

well then instead of just stalking, why not tegur je akak nanti 😁 em nope, tengah third sem ni.

View more

Akak kurus laa hihihi

hahaha dalam gambar maybe πŸ˜‚

View more

Do you trust people easily?

unfortunately, too much.

View more

kak seri bagi tips kurus hehe.tq

tapi akak tak kurus pun.... :')))

View more

Kak seri i want to be your adik πŸ˜„ because kak seri really sporting and friendly

hahaha awwh thankyou for that πŸ˜‹ ni junior akak dulu ke apa ni?

View more

What are you always late for?

getting ready for something that i have to go but don't really want to. classes for example πŸ™„

View more

bestnyaπŸ˜‚ do you have some tips on how to make friend? 😳 sebab akak rasa akak ni susah nak berkawan dengan orang sebab takreti.

haha y ask me that question πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ em as for my opinion, ni kalau dekat Uni lah.

first step is just cari sorang je kawan rapat dari setiap course. so that if lepak dengan deorang, mesti deorang akan ajak kawan kawan yang lain. automatic bila dah kenal akan jadi member jugak 😊 so end up sedar tak sedar, friendship tu akan link dengan another new friendship πŸ™†πŸ»πŸ’•

View more

HeheπŸ™Š tengah cuti ke?

Takdelah tapi sebab upsi 5 minit je dari rumah so almost everyday balik haha πŸ˜‚

View more

Akak terjumpa ask fm Seri, saja tegur. Dah agak Seri belum tidur time macamniπŸ˜„

Haha amboi you seem to me soo well πŸ˜‚

View more

Hi Seri πŸ˜„

Heyy 😊

View more

Who or what made you smile today?

Dia πŸ™ˆ

View more

What does your last text message say?

"Mama, kakak tercalarkan kereta. Tapi kakak demam πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»"

View more

What's your favorite party game?

Truth or dare πŸ˜‚

View more

What is your favorite word?

Sayang

View more

Loading…

About Seri amelia:

i got a chance to build a new life. far away i always wanted that you know? but somehow i've created a little bit of 'new memories new life out of old humans in my old wolrd' the day i should be gone.