Ask @ShahfiqNizam:

Shahfiq Nizam
Latest answers

What would be the perfect gift for you?

mungkin sesuatu yang belum aku adanya lagi ? mungkin

View more

bila agaknya nak sudah???

entah lah ? tapi sudah apa

View more

What is your favorite way of wasting time?

fb time twitter time

View more

kau penah rase sakit ? perit ? -- melibatkan jiwe.

tak pernah pun ... jiwa saya penulis jika sakit ianya akan menulis haha kenapa ?

View more

aku taw kau blaja mane. kihkihkih

sapa kau .. tahu ke haha biar lahh

View more

Bila nak balik

balik mana ?

View more

name bapak kau shahruddin kan ?

yeaa bapak aku sharuddin nape ?

View more

Hai apittt ...

hai :3

View more

Have you visited any art galleries or museums recently?

ada koje ke aku ke sana nak pergi muzium ish ish ? ?

View more

If you owned a luxury yacht, what would you name it?

Apit yang Comel

View more

ask.fm/nuramirashahira...ni la org nya...haha :D

ohh yeke :)

View more

adik ni org la..haha

orang tapi siapa siapa ? nama apa

View more

Who did you last say “I love you” to?

ehem ehem kat dia lah

View more

If you were going to do karaoke tonight, what song would you sing?

terlanjur mencintaimu , dalam diam aku mencintaimu , penantian , kehilangan ahh macam macam lagi haha janji ada orang payung

View more

abg blajar kt ne skrg?

dekat mana mana je .. adik ini siapa ? haha

View more

What made you happy today?

tiada apa -_-

View more

awak single or couple ?

rasa rasa ape ? single lah :\

View more

selamat malam awak :D hihi

selamat malam juga sayang :D

View more

awak bagi satu ayat jiwang hehe

malaslah ...kena ada masa baru dia keluar err

View more

saya suka awak ?

suka ngorat lah ha3 err

View more

awak kenal saya tak .. stalker sejak dulu tau ..

nama awak ape ? bru saya kenal err .. yeke mekasih ler huaa

View more

Ask ni ckp ada prob x boleh lebih drpd 800gb??? Huh.. Susahnya

gambar anda terlalu besar kot ...saiz kurang dripada 800 kb sekian ~

View more

Macam mana nk tukar dp ni??? Phone stuck leee err

pergi kat setting pstu chnge picture boleh :)

View more

Hello ley tlong x??? @nurqaswinaaa

tolong apanya ??

View more

What sport is the most boring?

golf paling membosankan haha3

View more

Loading…

About Shahfiq Nizam:

anda tanya saya jawab dengan baiknya ;)

Bota Kanan