Ask @Shinanandana:

ka Nanda! i like you so much! next month i'll meet your boyfriend on a show in Jogjakarta, if i have a chance to talk with him, i'll tell him that i really like you so much. Thank you for being my great inspiration on dancing and dressing. Such a honor if i can meet you in person. Lots of love<3

Hai dear!! Awww. What a sweet message I got from you. Thank you for liking me and making me your inspiration. Hope someday I can meet you in person and thank you directly for keep supporting me and keeping me motivated to do better πŸ˜„. Nanti titip rendy ya di jogja. Semoga suka sama sama performnyaa ❀️ Muaachhh

View more

ka penting ga sih bljr grammar itu? trutama yg materi advance. itu bakalan berfungsi banget ya emngnya di university di ausi? atau lbh penting ideas nya wlpn grammar not good at all?

Both are equally important. Without grammar, ideas won't be delivered well. Kalo di univ luar, kaya di aussie misalnya, grammar juga dinilai. Sayang aja ga sih, ide sama analysis uda bagus2 tp karena grammar jadi dapet score jelek?

View more

Ka mau tanya song ka 😊 kalo model muka bulat terus badan aku agak gendut (bukan agk si tpi emng gendut^^) kalo bple saran cocok nya model rambut gimna ka ? Kalo ga sekalian pap photo ka ^^ biar bisa langsung cus salon hoho

Kalo kaya gitu suka ga? Jd poninya agak panjang dan panjang rambutnya sebahu lebih gitu. Kayanya cocok buat org yang chubby atau gemuk jd ga akan begitu keliatan gemuknya terutama di pipi. Hehe

View more

Next