Ask @ShuhadaNajiha:

Hello! whatcha doin? How are you today? Dah breakfast belum? Semalam saya dah janji dengan awak nak boom balik kan?? :) okey done boom you :D

M
Holla pretty! Jst tweeting here. I'm fine. Dah breakfast dah lunch dah dinner hehehehe x) Okay macehhhh awak :)

View more

Soalan : Bila kali terakhir awak marah ? Sebab ? #Ask/Boom me maybe ?

Naj
Petang tadi sbb orang kacau tengok tv. Hahahahahahaha xD Okay I will. Wait ehhhhh

View more

Wajah ibu paling cantik. Masakan ibu paling sedap. Kata-kata ibu paling berharga. Ibu sangat sempurna di mata dan hati kita Kan ?ask/boom me maybe :D

Yes ofc :) Ehh sorry tak boleh nak like dah lah. Tmrrw can ah? :)

View more

hye there ! semalam awak boom kita kan ? thanks :) nak balas semalam , tapi like kena block . so kita boom harini . hihii :D takda hutang dah kan ? :)

♫ Bieyaa O'LaLaa ♫
Hi! Most welcome and thanks fr boom me back :) Okayokay takda takda, zero zero hehehehehe x)

View more

Perempuan memang sombong , Sebab perempuan tak nak di gelar murah . Sokong ?ask me maybe :)

Hundred percent agree w/ this! Will ask you soon :)

View more

Boleh. First kau bagi dkt opie. Then opie past kat anis. Nanti anis bagilah aku. Hahaha

Belum sampai kat Anis benda tu mungkin dah sampai ke cikgu dulu wkwkwkwkwk xD

View more

Next