Ask @SiCinaSepet:

NurAlja Lee
Latest answers

Kenangan paling pahit apa ??

jatuh. semua berkaitan jatuh. jatuh tangga. nasib baik Syuk,azroul and intan cover dgn ayat

"Lah, alja tangga tempat org lalu, knp ddk sini" hahaha

jatuh Longkang kat poli. longkang dalam pulak tuh. so buat-2 lah ddk then gelak-2 even sakit! nasib baik semua tak nampak. hahaha

View more

boleh update pasal belajar bahasa arab lagi tak>

insyaAllah, ada masa nanti Alja try update Part2 di blog www.cahayapermata.my ye. moga dipermudahkan 😄

View more

awak memang cantek dari kecik ke :D

hahahahahamboi!

View more

Mekaseh kaq bg qoutes tu .. errr , terharu gilerrr >< ahaha

alhamdulillah. harap membantu kamu 🙌😉

View more

"OH MY GOD! AWAK FANDI KAN? WAH TAK SANGKA DAPAT JUMPA FANDI!" Reaksi yang kita patut buat bila jumpa orang pakai tshirt 'I Am (nama dia).. Kahh !

Flwrgirl

reaksi? ntah lah. dapat tahu nama dia kot even tk prnh knl? mcm pakai nametag sekolah pulak. "Mcm mn awak tahu nama saya?" "itu, nama kat baju"

hahaha

View more

Give me some qoutes tu success in PT3 please XD ?

semoga berjaya dik. niat belajar kerana Allah. jangan merungut. Redha Allah, ayah ibu paling penting. jaga hubungan dgn Kengkawan. hormat guru. fokus masa study. jangan takut masa jawab exam. itu hanya kertas. solat 5waktu jgn tnggal, solat sunat rajinkan. insyaAllah, Allah permudahkan.

jangan cari Allah bila kita susah. jangan lupa Allah time kita senang 😉

View more

i'm trying to change the favicon into the cute one but it's not working. What should I do?

try and error until dapat. kena pandai main coding dear

View more

ajar saya ,

"ajari aku tuk cintaaaaaaaaa..." kata anuar zain

View more

dear , i want to ask about 8share malaysia tu. hm i nak trylah cari duit dgn tu . tp untuk pendaftaran. kena byk ke? and bila cukup duit. how kena nak ambil?serious tk fhm.can you explain

pendaftaran free dear. selagi u pandai cari org click click ur iklan, so duit pun makin naik. and blog view naik pun makin bagus act :)

View more

Eh, camne nak putihkan balik muka ni ? Hitam giler lepas main bola baling ~~ Ngeee #tQ

Flwrgirl

"adik, nak puteh takleh minta je. kena usaha. pakailah Qu puteh Qu puteh Qu puteh bintang bersama bintang barulah puteh" Kata Anzalnanasir88

View more

As salam, nak minta tolong plss. I kena buat blog fr my subject and i dnt even know anything bout blog ni. Taktau nak tukar apa apa pun, masuk entri je tahu laah :(

waalaikumsalam , insyaALLAH Alja boleh tolong , tapi nak tolong apa ye nh ? :)

View more

Do you have a blog?

yes , you can go directly to this link http://www.cahayapermata.my/

View more

Who did you last say “I love you” to?

First and Last to my mom . Yang lain-2 Hilang ingatan

View more

salam.... saya nk dpat kan pndapat awk...

waalaikumsalam , Pendapat tentang apa ye ?

View more

salam..nk tnye sumer doobles tu awk yg wt ke?

waalaikumsalam , Doodle yang mna satu yer ? :)

View more

mind Follow me back! -@nymboboiboy - http://faranymboboiboy.blogspot.com

done sayang :)

View more

aljja klu nak tempah denim template yg tepi dia ada border mcm alja tu bpe hinggit

selalunya harga RM15-20 :) apa-2 PM alja secara personal , bincang harga , insyaALLAH boleh bg murah :)

View more

done :) Blog comel , simple and Nice ^_^

View more

Umur berapa?

15 tahun . Hewhewhew . Percaya tak ?

View more

Salam ..alja ..kalau nak tempah edit blogskin boleh tak? suma org xnk edit blogskin ,,hari tu da tempah kat org ..tp dy buat xabes ..na mintak tlg edit sikit jea lg ..ambil lg tak? tq..email kat akak ea ..amelianadhira@gmail.com ..:)

Waalaikumsalam . Tempah Blogskin ? InsyaALLAH Boleh . Tapi Awak bagi Link Blog dulu ye :)

View more

Alja klau tempah denim template baper eik !

Waalaikumsalam , Denim RM 10 , Untuk lebih details awak boleh baca dekat sini ye http://www.cahayapermata.my/p/tempahan-blog.html :)

View more

salam..nk tny.kalo nk tempah buat blog,brape rm ye?kesuntukan masa la

Waalaikumsalam , Denim RM 10 , Classic RM 15 . Untuk lebih details awak boleh baca dekat sini ye http://www.cahayapermata.my/p/tempahan-blog.html :)

View more

What can’t be bought with money?

tak dpt dibeli dengan Duit ? hmm , Nyawa , Oxygen , Iman . semua itu pemberian ALLAH . TAK KAN dapat kita beli , Jadi Bersyukur lah :') Lain-2 pulak macam Maruah , waktu , bahagia , sihat <3 :)

View more

Nak tengok gambar muka awak ? hehe.

Kalau ada ...

View more

Loading…

About NurAlja Lee:

'Ya ALLAH . Teguhkanlah pendirianKu . Jadikanlah diriku pemberi petunjuk yang selalu mendapat petunjuk' Aamiin .. Anda sedang masuk ke Laman @SiCinaSepet's ask.fm . Anda boleh membebel apa-apa sahaja soalan kepada saya and I will answer the question that you give to me . Ty :)

HatiMilik ALLAH ♡