Ask @SueMuncet:

Sueria Suehaimi
Latest answers

instagram??

suemuncet

View more

Aku suka kau tapi kau tak pernah nak tahu..hmmm..

memang la aku tak tahu sebab kau tak cakap..
ce cakap kau siapa..

View more

Tu semua ujian.. Dugaan tu.. Bersabar ok..

insyallah selagi mampu untuk bersabar.. :)

View more

Kau kenapa?? Frust??

frust?? no laa...

View more

MOHON BUKAK HATI KAU UNTUK AKU..

ohh..insyallah..banyakkan berdoa okey.. :)

View more

twitter pun kau private dah kenapeeeeeeeeeeee??

Kau mesti stalker kan?? haaaaaaaaaaaa...

View more

aku nmpk kau..asl kurus?

Nampak kat mana? kurus? perli lettew...

View more

Suemuncet! kenapa private blogggggggggg???!!

Hai reader! Saje nak clearkan entry entry yang tak sepatutnya..
nanti akan di public balik.. :)

View more

nak id wechat..

SueMuncet

View more

kau dh takde fb ke?

Deactivated buat masa nie.. :)

View more

dengar cerita nak bertunang?? betul ke?

Hamboiii.. Kemain gosip..

View more

mohon update cerita terbaru diblog..

Dah update semalam.. :)

View more

blog kau nie dah macam tak function je..

Bukan tak function tp malas nak update..

View more

1 tambah 1berapa?

kira sendiri laa..

View more

Kenapa dah lama tak update blog??

Takde benda nak update..haha!

View more

Bila kwn lupa kwn bila dah bertunang atau kawen..komen sikit..

Taknak komen..nanti ada yg sentap..ngee..

View more

Bila nk kawen??

Tunggu future husband munculkan diri.. :)

View more

Awk kerja ke study?

Kerja!

View more

Saya sayang awak!

Ohh..terima kasih.. :)

View more

Name boyfriend terakhir awk ape????

F.A..

View more

Who's in your heart, except Allah, family & friends?

Him..

View more

Percaya dengan karma??

Maybe..

View more

Somewhere there’s someone who dreams of your smile…S.A.

S.A?? stand for??

View more

sampai bila nak anti lelaki??

anti lelaki?? bila plak aku cakap aku anti lelaki..??

View more

kalau awak still dgn dia, mesti awak dah bertunangkan sekarang nie.. :)

dia?? siapakah???

View more

Loading…

About Sueria Suehaimi:

Tangan kiri lagi kuat dari tangan kanan..

iloveMalaysia