Ask @SyaeAkmal:

Mohammad Syarifuddin Akmal ✌
Latest answers

Happy new yearrr everyone!! 🎉🎉

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

Happy new year gak

View more

Boleh ke kalau kita mintak maaf kat org tu...tapi kita tak nyatakan kesalahan yg kita buat sbb takut hubungan terputus? 😔

Entahlah. Janji kita mintak maaf

View more

BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Sama lah weyh

View more

Good night guys.. 😊😊

Good night

View more

Who was your first crush? Describe them.

Masa tadika. Suka sgt kat dia tp ramai suka kat dia. Almaklumlah cantik.

View more

Ramadhan dah nak dekat. Apa hajat awk utk ramadhan kali ni?

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

nak full puasa

View more

How many hours do you sleep at night?

6 to 8 hours.

View more

Mana lah awak menghilang yek? Ingt lagi tak kita siapa? Haha

FrsyAhmd_

Ada ja cuma busy cikit jer. Tahu la.

View more

favourite food and drinks?

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

Spicy food and fav drinks are milo and lemon ice tea.

View more

Apa tanggapan awak terhadap golongan oku ?

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

Hamba Allah macam kita cuma ada kekurangan dalam fizikal. Tapi sebenarnya golongan oku ni ada kelebihan dia yg tersendiri.

View more

em. bila kau rasa yg kau dah putus asa untuk lalui kehidupan harian kau apa kau buat ?

Solat mintak doa kat Allah.

View more

what is your favourite song ?

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

Banyak sangat so list sampai 10 lah ye
1, Blank Space - Taylor Swift
2. Animal - Maroon 5
3. Yakin Cintamu Ku Dapat - Kangen Band
4, The Heart Wants What It Wants - Selena Gomez
5, Yakinlah Aku Menjemputmu - Kangen Band
6, Come Back Home - 2ne1
7. Chandelier - Sia
8, Dengarlah bintang hatiku - De Meises
9, Rude - MAGIC
10, When you're gone - Avril Lavigne

View more

If you were an ice cream flavor, what would you be?

Chocolate oreo

View more

PERNAH TAK PHONE MASUK AIR? TAPI OKAY JE PHONE, CUMA SOUND JE ROSAK. CAMNE NAK BAIKI EK? ADA ORANG CAKAP LETAK DALAM BERAS? BOLEH KE SEBAB SOUND JE YANG ROSAK. JANGAN JAWAB PERGI KEDAI SERIOUSLY.

Selalu sangat masuk air. Tak penah try letak dlm beras. Tapi jam penah ahh sebab kena hujann berkesan lah. pasal sound tu tak tau la.

View more

What do you like to have for breakfast?

Fat rice.

View more

hi hai hi hai hi hai hi hai hi hai

Nadia

Hoi hoi hei hei hoi hoi hei hei

View more

Do they have the word "dictionary" in the dictionary? :p

_suiko

Yes have.

View more

can u like my 5 answers please? :)xx I love you <3

Done

View more

" Pertemuan menjanjikan perpisahan , tetapi perpisahan tidak pernah menjanjikakan pertemuan "

hfm

yess true.

View more

Pernah tak bergaduh giler-giler dengan orang di sekeliling kamu ?

Nana

Pernah waktu kecik. Tapi sekarang tak ahh we have to be matured :)

View more

Apa perasaan kau bila kawan baik kau sendiri kutuk kau dari belakang? *ask or boom me maybe?*

钻石哈杉

Perasaannya enak banget. Rasa mcm tertipu dgn dia nmpk je harum tapi rupanya bangkai.

View more

Kadangkala kebaikan itu perlukan ketegasan kerana yang pahit itu akhirmya menjadi ubat yang paling mujarab. :)

ㅤㅤ✨✨ㅤㅤ

Yesss.

View more

Mana lahh Mr. Moustachee ni?

FrsyAhmd_

Ada ada kat sini. Hello helo xd

View more

Assalamualaikum kawan bagi yg beragama islam dan hye :) saje nak menanya, apekah yg lelaki ingankan/suka sebagai satu hadiah selain mendoakan mereka? #mind boom me? -terima kasih-

HSZ

Menyayangi mereka dgn sepenuh hati. No cheating.

View more

Loading…

About Mohammad Syarifuddin Akmal ✌:

Tanya je apa apa. Kalau rajin jawab. Kbye

Penang's Island | Malaysia