@SyafiqahRaman

VioletSyafiqah

Ask @SyafiqahRaman

Sort by:

LatestTop

what will you do if you're not in a good mood,i mean you don't know what's goin on but you feel empty,unuseful..you feel like urgh you just can't describe it at all..the sudden pain that breaks your heart and make your tears falling down

is it weird if i say this thing never bother me?..well, i do falling into that mood but its quickly passed like it never happen to me. i guessing that doing your fav activities will make you feeling better..
Liked by: intan

People you may like

Niknormala98’s Profile Photo 혜영
also likes
AliNofal’s Profile Photo AliNofal
also likes
amirahadia’s Profile Photo Mir Hadia
also likes
Mariham2’s Profile Photo Maro༒︎
also likes
Aztrik’s Profile Photo Aztrik
also likes
maysimh’s Profile Photo Maysim
also likes
adailehsafa’s Profile Photo Safa
also likes
frandareza’s Profile Photo Leavinc
also likes
asmaaelhage’s Profile Photo Asmaa Elhage
also likes
mayheshamkhattab’s Profile Photo Yeseol
also likes
maryam9420’s Profile Photo Rø Má
also likes
IamAyii’s Profile Photo Winwin
also likes
A7medsheta’s Profile Photo Ahmed Sheta
also likes
bella_reema’s Profile Photo reema
also likes
JayGettinthrulifeMcNabb’s Profile Photo SagitsGem
also likes
adloooy’s Profile Photo Adithe
also likes
HamsAboshama’s Profile Photo همس
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Why you need to study? 2 reason?

-to get more knowledge
-to increase the effectiveness of thinking and creativity by study
Liked by: intan

Facebook users skarang xde beza ngan dak2 wicet, is it true? Why?

umm not sure tho because i don't use any of this app anymore
Liked by: intan

Im happy that i dah habis sekolah, at the same time I sedih yg x dapat hidup macam zaman sekolah, lepak, lari dri cikgu, ponteng, lompat paga, paling sedih susah nk jumpe kawan2 ak, susah nk ajak klua, everyone busy ngn keje. :_( #duluSukoDulu #shoutoutJeMampu

same lah kita...dulu rasa tak sabar nak habis sekolah tadi kemas buku2 form5 kumpul kertas2 untuk nak recycle dah rindu nak belajar dkt sekolah :'((

Are you allergic to anything?

belacan je kot..bila makan sambal belacan muka akan gatal tp tak teruk sgt..biasa2 je

Ada tipa nak hilangkan jerawat?

tips kah itu? kenapa tanya saya huhuhu tapi selalunya kena jaga permakanan lagi makanan berminyak, banyakkan minum air kosong/green tea pun bagus untuk kulit air dia boleh minum*don't put any sugar tp kalau bosan dengan rasa dia boleh letak lemon boleh berfungsi as detox* baki tea bag tu boleh simpan dalam peti guna lg or letak dekat muka* lastly, kalau nak beralih kepada produk lain jangan tukar terus biarkan muka tak dibersih dengan pencuci muka produk yang sedang diguna selama 5/seminggu *just basuh muka dengan air je* baru tukar produk.. tapi sebenarnya saya bukanlah orang yang selalu peka tentang bab ni*sbb saya mls* maaf kalau tips saya agak tidak berguna

How to study sejarah?

study sejarah eh hmm. dia bukan sahaja kena baca tapi kena faham juga. do your own mini note esp kbat punya soalan. oh one more thing, don't really rely on spot topic it will make you suffer *well thats happen for me last week* study semua. yang penting niat belajar untuk faham dan dapatkan ilmu pengetahuan bukan sebab ujian/exam

Sometimes kau perlukan seseorang..right? Thats why we need friend...

yep we need friend that we can depend each other

What’s the most romantic thing somebody has done for you?

entahlah nak..tak mampu nak ingat..takde kot

tak nak buat akaun wattpad ke

hee dah buat dah cuma tak menulis pun baca story dekat situ aje..

pi birthdayyy violet

ya ampun hb hamba bulan 3 aritu lg tp hamba baru skg nak bls.
terima kasih dan maafkan hamba lolol

Next

Language: English