Ask @SyamilIshak:

Syamil Ishak
Latest answers

Do you need money to be happy?

Sometimes

View more

Syamil, kau dah ada someone special?

Belum kot

View more

What do you do when you have insomnia?

Tk pernah kena lgi alhamdulillah

View more

What is your favorite sport to play?

Futsal, bola kot

View more

What does street style mean to you?

Style

View more

oh..sistem tak sama mungkin, uia takyah ukir bnda lain dulu, terusukir maxillary right central incisor(11). ok2 selamat2

sollihin ehsan

Okay, all the best!

View more

oh.. carve apa lagi?

2d and 3d dumbell, 2d and 3d arrow head, 2d arrow head with window, round dumbell... stiap tu kena hantar 3/4 set. Gigi tktau start bila, lpas round dumbell maybe

View more

Dah start carve gigi mana?

sollihin ehsan

Blum lagi gigi, bnyk bnda kena carve before start gigi

View more

Kelas mula tak lagi?

sollihin ehsan

Dah dua mggu dah haha

View more

Wuish lama tak nampak dekat ask.fm

sollihin ehsan

Haha bosan so saja buka

View more

What is the best place to hide things from others?

In the heart

View more

saya ada masalah yang agak besar, saya rasa sangat kosong walaupun dah buat ibadah-ibadah sunat dan wajib, macam ada sesuatu yang tak lengkap, apa yang perlu saya lakukan?

Istighfar

View more

ingatan saya sangat teruk sejak dua menjak ni, boleh tak bagi tips untuk kuatkan ingatan?

Cuba elakkan benda2 yang boleh melemahkan ingatan.

View more

ade tak cara nak bagi master foreign language, misalnya jepun, mandarin, arab dll?

Kalau nak betul2 power, duduk kat negara tu dlm beberapa bulan.

View more

dentist, pharm ngan medik tak cuti. nanti kirim salam dia.

sollihin ehsan

Wokey. Takpe aku pun blm masuk degree lagi :(

View more

hariz fly bila? best. aku penah baca 2 3, semua hariz punya. kalau nak tau lagi best, ikut turutan novel dia. sebab sesetengah novel dia, dia buat dekat ending dalam novel yang lain. ayat pelik sikit

sollihin ehsan

12/8 ni. Korg tak cuti eh? Doakan aku weh result kluar 11/8 ni kot.

View more

abaikan typo aku. novel2 indon kebanyakannya best2. tak tengok suicide squad?

sollihin ehsan

Hlovate best tak???
Entah ler, aku rasa nak hantar hariz kot nt bru gerak kl

View more

Who is the most interesting user you have found using profile hashtags?

Me ofc

View more

kenapa kadang-kasang kite rase kosong?

Emm sbb tak rasa penuh.
Haha gurau.
Tak tahu lah, mungkin kekosongan tu perlu diisi dengan something yg elok2.

View more

anda diberi pilihan untuk belajar sesuatu yang baru, apakah yang inginkan?

Bisnes rasanya.

View more

Summer vacation is perfect for what?

Idk.

View more

Do you like dogs?

No feelings.

View more

Loading…

About Syamil Ishak:

A smart person knows what to say. A wise person knows whether or not to say it.