Ask @SyuhadahHidayah:

Syu
Latest answers

Syu gemukkk πŸ™ˆ

Kwajaaa hahahahaha ok sedar πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

Camne nak jadi cantik macam awak?

Kecantikan ini semua Allah s.w.t yang beri jadi kita sebagai manusia bersyukur dengan apa yang telah diberi 😌

View more

Baeeeeeee 😍😍😍

my bae 😍😍😍

aku suka kau πŸ˜πŸ’–πŸ˜˜

When was the last time you hugged someone?

Last night, my mom πŸ’–

View more

What is your favorite word?

Yakin dan percaya, perancangan Allah itu terbaik 😌

View more

syuuuuuu 😍😍😚😚

yaa

View more

tetiba nak mrh tak suka sorry πŸ˜”

πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

View more

Kau tak sayang kicep?

Apa masalah kau sebenarnya

View more

Kicep? Kau tak sayang?

..........

View more

kau sayang siapa?

Allah, Family aku, Sahabat aku πŸ’–

View more

sombong gile you ni luv you

nak apa sebenarnya?

View more

you're to cute to handle beb 😍😍 luv you beb

kau ok tak dgn cep

siapa nih?

View more

jum like page HNDESIGN EXTREME untuk dapatkan design-design yang menarik https://www.facebook.com/HNDESIGN96/https://www.facebook.com/HNDESIGN96/

β™š EL-HΞ”Nβ™š

orait πŸ‘Œ

View more

PAP of your recent emojis

πŸ˜‚πŸ˜’πŸ˜πŸ™ˆπŸ˜…πŸ’ͺπŸ’–

View more

syu, aku suka kau.

πŸ‘Œ

View more

@carlyincontro asks, "Would you rather sneeze glitter or cough confetti?”

haha idk

View more

@parenttrapfan asks, "What is your favorite way to make an egg?”

Idk haha

View more

hi . tau memana bilik sewa area KL tak ? urgent . T_T

β–ΌB U S I N E S S W β™‘ M A N β–Ό

Maaf tak tau 😌

View more

Assalamualaikum . Jemput baca . Semoga menjadi suatu yang bermanfaat kpd diri dan org lain . Aminn :) http://isihatisimerahjambu.blogspot.my/2016/01/qowiy-lillahi-taala.html

Intan

Waalaikumussalam, hehe okay 😌

View more

Pancakes or waffles?

Waffles

View more

tak kerja kew??

Hahaha belum lagi

View more

Loading…