Ask @TOKhairul:

Khairul Amilin
Latest answers

Ada sorang lelaki ni ajak aku kahwin lepas dah kenal2 berkenan rasa serasi semua, aku pun bgtau family. Tunggu punya tunggu sampai ke sudah dia tak muncul2. Tiba2 dia bgtau yg dia tak ready nak ada komitmen. Dia nak bg heart dia a break kejap dia kata. Patut ke aku mengharap lg? Fmly dah tanya2 :(

Cakap kat family yang dia main2 je. Cakap kat diri awak sekali. Lelaki ni biasanya asshole. Throw rocks at them.

View more

Kalau lelaki tu lower his gaze kan, dia mmg nak jaga pandangan dia ke atau sbnrnya dia mmg menyampah tgk muka perempuan tu? Hahahaha

Dia segan / Awak tak lawa

View more

you suka Nadia ke?

Wtf

View more

I wish there is someone who wants to listen to my stories & share their stories with me too. But I don't want to know them in real life. So that I can cerita anything I want.. sigh

My email is always open.

View more

Weh, macam mana nak beza yang lelaki tu suka kau atau dia just bosan sbb tu dia layan kau ? Thanks

Only you can answer this Q, bila berjumpa face to face.

View more

Hai. Saja singgah sebab dah lama tak ask Mr. K. How's life?

Still good. But getting mundane.

View more

Agak agak kan dia akan rasa tak apa aku rasa sekarang eh?

hmm tak tahu nak pilih lelaki yang mana satu lah, sorang ni degree busnise uitm,sorang lagi uia engenering?patut pilih mana ye ,masalahnya tak tahu mana yang suka

Kenap tentukan based kn bidang pelajaran dia?

View more

nk tnya. i'm a girl y be rejected twice. yup it is hurt. then i pujuk myself it is okey, stop want to be love by a guy. then meet one guy, start try get his attention, then findout something y make me feel, u have to stop. I'm really done to fall in love. is it okey?

Depends. Focus in your career fiirst. Make it as a priority. Then up to you.

View more

Lepastu dia boleh pulak cakap dkt aku, "she is not my girlfriend tapi kind of someone special". Lepastu cakap aku pathetic sbb sayang dia lagi. Beb dia akan rasa sakit sama macam aku rasa jugak kan satu hari nanti kan kan kaaaannn

Tapi dia betul. So you need to move on.

View more

i'm so not ready for the next semester *cries*

Yes you are.

View more

U graduan luar negara ke ?

Of course not. Im not even a bright student

View more

Sekarang ni lelaki yang i suka tu . Dah suka org lain . I dah takde peluang ke ? 💔

Dia dah kahwin pun you masih ada peluang

View more

Walaupun sekarang macam ramai perempuan tak baik, I hope you will find the best girl for you and live happily ever after because I know you're a good guy and you will get a good girl. Amin cepat!

Thanks! Aminn

View more

Is it possible to fall for people you never met?

Yes.

View more

ohhh nasib baik tak. ok la bye nak pergi jogging

Byeee

View more

kau kerja dekat uem edgenta ke?

Tak. Tak pergi pun interview dia hari tu.

View more

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii

Hi. Who is this.

View more

Susahnya nak tahu n faham hati lelaki 💔💔 mcm mana nak bg hint kat lelaki tapi taknak nmpk obvious kita suka kat dia ? 😑

Tanya dia dengan nada mengada "Kenapa single? Tak de orang nak ke? Ke memilih? Nak yang macam mana?"

View more

Mr. K, what do you think about Tinder? And the people who use it?

Im using it. Its for people with pretty face. Not for all of us.

View more

kalau lelaki tetiba ckp nk jd menantu mak awak tu maksudnya apa? but i barely know him.

Nak jadi husband adik awak

View more

You ni suka sgt dgn prempuan lawa, ce' bgi definition of "perempuan lawa"

Fazura

View more

Bosan lah buat writing tesis. Jom date, Mr. K? ;)

Bila?

View more

Hi Mr.K. I saja nak share. My ex tetiba tinggalkan I tanpa reason. I tanya dia why. Dia cakap takda pape. Pastu terus senyap. Tahu tahu dah ada awek baru. Loser gila kan? Atleast terus terang jelah cakap dah bosan. I taknak maafkan dia boleh tak? I nak doakan dia sentiasa jadi punca kalah dota.

Cute. Good to see you still with sense of humor.

View more

How to approach a guy who is very impossible to get ? Huwaaaaaa .

Make yourself desireable.

View more

Loading…