Khairul Amilin
Latest answers

Agak agak kan dia akan rasa tak apa aku rasa sekarang eh?

hmm tak tahu nak pilih lelaki yang mana satu lah, sorang ni degree busnise uitm,sorang lagi uia engenering?patut pilih mana ye ,masalahnya tak tahu mana yang suka

Kenap tentukan based kn bidang pelajaran dia?

View more

nk tnya. i'm a girl y be rejected twice. yup it is hurt. then i pujuk myself it is okey, stop want to be love by a guy. then meet one guy, start try get his attention, then findout something y make me feel, u have to stop. I'm really done to fall in love. is it okey?

Depends. Focus in your career fiirst. Make it as a priority. Then up to you.

View more

Lepastu dia boleh pulak cakap dkt aku, "she is not my girlfriend tapi kind of someone special". Lepastu cakap aku pathetic sbb sayang dia lagi. Beb dia akan rasa sakit sama macam aku rasa jugak kan satu hari nanti kan kan kaaaannn

Tapi dia betul. So you need to move on.

View more

i'm so not ready for the next semester *cries*

Yes you are.

View more

U graduan luar negara ke ?

Of course not. Im not even a bright student

View more

Sekarang ni lelaki yang i suka tu . Dah suka org lain . I dah takde peluang ke ? ๐Ÿ’”

Dia dah kahwin pun you masih ada peluang

View more

Walaupun sekarang macam ramai perempuan tak baik, I hope you will find the best girl for you and live happily ever after because I know you're a good guy and you will get a good girl. Amin cepat!

Thanks! Aminn

View more

Is it possible to fall for people you never met?

Yes.

View more

ohhh nasib baik tak. ok la bye nak pergi jogging

Byeee

View more

kau kerja dekat uem edgenta ke?

Tak. Tak pergi pun interview dia hari tu.

View more

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii

Hi. Who is this.

View more

Susahnya nak tahu n faham hati lelaki ๐Ÿ’”๐Ÿ’” mcm mana nak bg hint kat lelaki tapi taknak nmpk obvious kita suka kat dia ? ๐Ÿ˜‘

Tanya dia dengan nada mengada "Kenapa single? Tak de orang nak ke? Ke memilih? Nak yang macam mana?"

View more

Mr. K, what do you think about Tinder? And the people who use it?

Im using it. Its for people with pretty face. Not for all of us.

View more

kalau lelaki tetiba ckp nk jd menantu mak awak tu maksudnya apa? but i barely know him.

Nak jadi husband adik awak

View more

You ni suka sgt dgn prempuan lawa, ce' bgi definition of "perempuan lawa"

Fazura

View more

Bosan lah buat writing tesis. Jom date, Mr. K? ;)

Bila?

View more

Hi Mr.K. I saja nak share. My ex tetiba tinggalkan I tanpa reason. I tanya dia why. Dia cakap takda pape. Pastu terus senyap. Tahu tahu dah ada awek baru. Loser gila kan? Atleast terus terang jelah cakap dah bosan. I taknak maafkan dia boleh tak? I nak doakan dia sentiasa jadi punca kalah dota.

Cute. Good to see you still with sense of humor.

View more

How to approach a guy who is very impossible to get ? Huwaaaaaa .

Make yourself desireable.

View more

A guy asked me on my perspective towards marriage. He barely knows me, never met. Just texting and following each other on instagram. Apsal eh dia tanya mcm tu?

Just random. Nothing serious maybe. Or maybe dia buat small talks so boleh kenal you.

View more

Lelaki lain boleh dapat tahu ke kalau perempuan suka kat seseorang ?

Yes of course.

View more

Assalamualaikum and Hye!been years mr.k x update blog.dan dah hampir dua tahun juga saya duk buka blog tu dgn harapan ada update baru ,tapi takda :( maka, setelah hampir dua tahun menanti seperti punnguk rindukan bulan (wekk muntah),i decided to ask you. mengapa mghilang ? ok dah tu je.kbai tc <3

Saya tak menghilang. Boleh jumpa saya di twitter @ToKhairul ๐Ÿ‘Œ

View more

Cont.. n bcuz of tht, im give up to trust any guy. Bcuz lelaki mmg kalah bila nmpk prempuan lawa. Even yg lawa tu dh buat mcm2. It's scary for me somehow. Guess i will be single forevaaaa

Because perangai boleh diubah tp susah nk dapat good physically.

View more

Hi mr.k! I nk tnya. I dh kapel dgn one guy ni almost 6y. Kami in a LDR. But a few months ago, dia kantoi dgn I kt fb. Dia chat w other girls n puji girl tu cantik. Now bila i marah2 dia & i nk clash dgn dia, dia ckp dia still syg i n dia just sje je bt semua tu. Shud i give him another chance?

Yes. Hes not cheating just lonely. But its up to you to define cheating.

View more

Hey you're online

Yes i am.

View more

Loadingโ€ฆ