😄😄 yow . wssup hihi

Hi haha panas bahang haha
Hang?

aah . panas smpai xterkata ., hahaha .

Kann tapi kita dapat
Show more (26)

like sriesly ? awk ke yng ask ?

sye tnye kat thread ni jga rasanya haha
awk expect saya lgi tua keee?

ykr ? tp sy x jwn pun . eh, mybe la .. or muda

ehkk maybe pulak hahah LOL

😂😂bcause I dont know . sbb kbynkan org sblm ni muda dr sy smua .. x expect lak yang sebaya .

mesti ada je yg sebaya haha so ni frist time laa

ramai mmg ler tp xjmpa lg . bknykn 98 kewbh 😅 yahaha

ke bawah or ke atas nii hahaha

eh, terbalik la . ke bwh bkn wbh 😂😂😂

huh sye dh x fhm dah?

98 ke ats .. sy pun dah keliru 😅😅😅😂

ayooo haha memang ramai dah left ask haha
x gi sarapan kah?

srapan apnya wktu gni 😂

ouw LOL sorry hahaha

eh, gelak pun kna ada mksd😂😂😂

hahaha manalah tahu ada mksd tersmbunyi hha

eh , gtu pulak 😅

ok ok dah lunch kah?

dah pe , dah biasa . lgpun puasa pun sama kan . xde beza 😅

Puasa perlukan sarapan(sahur) at least XP

😅 kkdg trlajak sahur .

itu yg bahayakn kesihatan, nak mkn tapi x sarapan