Ask @TanyeJeNapePom:

Spana Idop
Latest answers

PAP tu apa ?? konon tanya >_< hahaha

Pernah takk , bile kite takk tahu sesuatu perkataan dalam English , tapi kita nak jugak speaking . then kite google translate . Pernah ?

Fazli Ikhwan

hahaha . cam pernah buat jee . kita serupa BRO =D

View more

Annabele or Ouija ?

Fazli Ikhwan

Annabele

View more

hoo :)

ade mase jengok-2 laa koloh ambe =3

View more

smtt :3

laa dekat jelaa :D

View more

Skoloh?

KV Wakaf Tembesu :) hby ?

View more

What on your mind right now?

★teacher★

nothing -.- empty empty empty

View more

Gong bdk

ohhh dekat jehh ;)

View more

Gile dok knal :3

Hahaha,oh ye? Dh ni duk mane?

View more

Ganu katne oh ??

kat Seberang Takir , kenal ? tahu doh dok kenal -,-

View more

Hai, Berapakah berat badan awak ? Ask and boom me mybe :)

M.I.E.R.A ❣◕ ‿ ◕❣

hari tu timbang 40kg -,-

View more

BINATANG YANG PALING TAK SUKA? SEBAB APA TAK SUKA? ask or boom me mybe :)

M.I.E.R.A ❣◕ ‿ ◕❣

anjing . sebab tak suka , sebab dia ANJING :3

View more

PERNAH MEMBENCI SESEORANG TAK ? SIAPA ORANG ITU? ask or boom me mybe :) Thankyou !

M.I.E.R.A ❣◕ ‿ ◕❣

pernah ! orangnya adalah Santa Claus ! hadiah tak sampai-2

View more

Sahabat yang baik tidak akan mencelakai, tetapi sahabat yang baik akan menasehati, melindungi, dan tulus mengasihi. SOALAN: Awak masih ingat nasihat kawan awak dan ape yang dia nasihat ? Ask or boom me mybe :)

M.I.E.R.A ❣◕ ‿ ◕❣

ohh ingat lagi , nasihat die "bro , aku harap kau belanja aku makan malam ni" tuu je yg dia nasihat

View more

Paling tak suke matapelajaran ape? ask or boom me mybe :)

M.I.E.R.A ❣◕ ‿ ◕❣

MATH !

View more

Keputusan peperiksaan paling membanggakan or puas hati la ? Ask or boom me mybe :) Thankyou

M.I.E.R.A ❣◕ ‿ ◕❣

takde , semua tak memuaskan -_-

View more

kalu saye terstik cicok, ape akan jadi ??

King XII

dan aku akan bunuh mg

View more

hi comel & hensem , ask or boom me maybe.. i will boom & ask u later ... hee #muah

who are you ?

View more

haha

awaiq hang gelak O.o ?

View more

nak WECHAT ID? boley ?

tak bolehh .. Spanaidoplah <-- ID :3 haha

View more

Miss Nobody : kalau saya cakap saya suka awak macam mana ?

klau awak ckp mcm tuu . sy dengar jelahh :3

View more

Heyy , lempok gok intro ?

heyy ,, intro ?? u first :D

View more

Loading…

About Spana Idop:

Hye !! .. Pade sape yang nak tanye soalan ape-2 pon silekan dan saye bukan simsimi .. Dan simsimi pon tak mengaku yang dye tu saye .. Thank :D

Kuala Terengganu