Ask @UmuHmy:

Thoughts on me first, bruth kau hahaha

AkQayyumPhz
eissh nuying. hahahahaha ok
hmmm qayyum.. baru kenal last year and PRR budak. and baru rapat this year. rapat sama ea pasal masa tu aku sama my buat discussion masa stay back and qayum datang. sama sama lalai inda tebuat discussion and qayyumm inda masuk class pasal siuk dah becerita pasal si tutt :p hahahahhah kalau becerita sama ea memang payah kan stop sal terlampau siuk. and kalau inda stop ea dari becerita sampi esok lusa inda abis.
he's a very good adviser and listener sal ea cactus panglima :p orang nya ganteng tinggi putih mulus anddd andd ya handal main guitar ><' mcm handal ya tu tuli. org ckp ya makn guitar lawa katanya bidaaa aku mainnn bla bla bla.
satu ps sama aku tapi nada lagi :( pasal ea ckp masuk ps buang masa. eseh hahahah bgus lai.. teruskan perjuangn menuju kejayaan. goodluck for ur exams brother!!
aah aku lupa cerita pasal kau partner ku time nari :') amat lah sussah untuk di lupakan.. hahahahaah tapi siuk lah nari sama kau and nuying selalu petik jari nya dpn mua ku kalau tukar pattern. hahahaha. time sway plg tu.
lastly........ thankyou for being one of the greatest friendzzz of mine ahaks. u never missed entertaining me hahahaha sal kau gilak. goodluck for AS and A level! we can do it!! laf u bud!

View more

Next