Ask @WafeenAuliya:

Hahaha and then twitter ni dpt hiburkan kita dgn benda2 lawak dan kebodohan diri sendiri 🤣 tu yang best main twitter. Ig bosan setakat tgk gambar org emm boring too much.

Alif Faiz
haha tau xpe. feen pun dah lama deactivate insta 😂 geram je kalau tiap kali on, tak suka tengok explore instagram. semua lawa lawa eee insecure betul. twitter ok la tapi skrg ni pun dah jarang bukak ehe

View more

+7 answers in: “Good morning and have a nice day 🌼🌞”

Ye almost 4 year relationship tp tu lah tak semua bertahan LDR 😊. Yes betul tu dh jumpa partner setia cari org lagi better lepas tu kena tinggal dgn org tu mula lah ckp trash la apa la. Salah diri sendiri sbb nk cari yg sempurna. walhal sempurna tu mmg tak kan jumpa. Always doa sis 😊.

Alif Faiz
kalau ldr ni mmg susah sikit la, communication and trust each other is the key. ada certain people ni bila berjauhan dalam masa yang lama, kalau dia tak tahan LDR they will cheat no matter. its not about ldr or tak. mana2 cara hubungan tu pun kalau tak ada trust and setia. boleh je putus tengah jalan.

View more

+7 answers in: “Good morning and have a nice day 🌼🌞”

Hahahah tanya je lah? Emm org mcm ni setia pun kena tiggal 😂 Yes tak da pun alone je😂 Twitter mmg selalu active je insta skrg dh kurang sbb malas nk bukak dan tak da benda nk dipost 🤣. Kalau twitter mmg luah perasaan je lah tak pun nk cari bahan utk ketawakan diri ini 😂

Alif Faiz
haha kan tak faham betul kebanyakkan orang yang setia memang selalu kena tinggal eh? tapi kalau partner tu tak setia kena maki pulak. pelik2 je la org zaman sekarang ni 🤣 sabar jela, sometimes the only closure you need is understanding that you deserve better. jodoh tu ada nanti, cuma cepat atau lambat je. keep doa okay 👌🏻 haha ig ni takde apa yg menarik sgt pun tengok gambar, tengok pasal life orang. boring 😅 if kat twitter pulak mmg banyak benda lawak, informative and sometimes terhidu kebodohan masyarakat. haha

View more

+7 answers in: “Good morning and have a nice day 🌼🌞”

Hahaha, nnti ada tu mcm lambat lagi 🤣. Yes ramai dh tak active dulu main time 4/5 tahun lepas seronok sikit. Lg pun active ni pun buat tmpt luah perasaan selain twitter 😂

Alif Faiz
nak tnya tapi nanti dikata mcm menyibuk pulak tapi nak tnya jugak haha takkan la takde gf kot muka punya helokkk mcm tu 😂 ha kan? masing2 dah beralih ke twitter/instagram hahaha. luah perasaan? tengah frust ke ni 😂😂😂

View more

+7 answers in: “Good morning and have a nice day 🌼🌞”
Next