SΔMSUNG ™
Latest answers

haha .. untung lah mude kan .. xtido ke? esok an skola ,haha

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Haaha dia pun still muda kan. :) Nak tidur la ni. Sambung esok. Bye gdnight.

View more

haha .. alah ,kite xnk besa pun,nk mude je sentiasa

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Kalau macam tu semua orang nak jugak muda selalu.

View more

ceh,bujang aa ni ?? haha .. still bwh umur la dear .. takpe2 cepat besar ye .. hehe

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Haha memang pun. Elehh tahun depan dah cukup umur. Tahulah dia dah besar. ._.

View more

haha,memang budak kan? xckop umur lg

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Err I'm not budak okay. I'm still young and teen okay. :)

View more

Err dia panggil kita budak tak apa pulak. Mana adil macam ni. :/

View more

haha,pgil akak dah la .. jgn la pgel mkcik,tue sgt rasenye

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Hahaha rilek la, panggil je pun bukan betul kan. :)

View more

haha,ok la kan ,jgn memain lg

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Haha baiklah makcikk. :)

View more

hahaha ,, cehh ,, spm nak dekat lah

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Memang lah, study macam biasa jelah. :)

View more

haha .. busy tak belajar sekarang ?

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Tak busy pun. Makin relax adalah. HAHA xD

View more

hahah ,, nnti dah ade phone baru tegur lah ,, okey

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Haha yelah okay-okay. ^^

View more

Yelah nak tegur dekat wechat phone rosak pulak. Hmm

View more

hhaha ,, entah ,, kadang2 bukak

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Oh tapi nasib baik lah masih active lagi kan. :)

View more

Hahahaha ingatkan akak tak main dah ask.fm ni. :)

View more

haha ,, untung laa last skola kan ,, haha

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Hmm boleh dikatakan untung la jugak. HAHA xD

View more

haha entah ,, taktau nak kap pe ,, cehh takde makne nye bagus lah ai ,, haha ,, cane skolah ?

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Ombohh baru puji sikit dah lain macam. :P Macam tu jelah. Membosankan. -_-

View more

mase tuh ayah masuk hospital ,,so sekarang ,kite laa yang bg ayah ubat ,, ayah tak tahu t silap ubat cane ? tu fikir2 je ni

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Oh macam tu. Ayah sakit apa? :O Bagusnya anak dia ni. Huhu

View more

sayang je .. alhamdulillah sihat je ,, kerja ? humm .. buat mase ni belum lagi .. nak kerja tp entah laa

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Cehh daripada hari tu lagi cakap nak kerja bagai. -_- Haha duduk rumah jelah kan. (y)

View more

I don't know why. :'( Forget it okay. Akak sihat sekarang? Dah kerja?

View more

haha,kan ? lame gle xask kan .. ape cite skang?

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Tahu tak apa kan. Huhu. Macam tulah and now I'm single. :'D

View more

untung la dpt phone bru,tak rndu kite ke??

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Haha phone biasa je pun. Mestilah rindu. :'D

View more

Phone rosak la makcikk. Hari Khamis ni dapat phone baru. :3

View more

Hahak ,.ala kantoi ah numb kite law whatsapp iye t ..haha ,2 la ,tahun dpan bln3 kite da 2o tp dye still 16 lg ,haha

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Still remember me? I'm back. Hehe :')

View more

Kite an saje xnk add dye ,xnk whatsapp dye,hahak .. Mude sgt bdak ni

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Hm tak apalah kalau tak nak add kita ni. :( Haha memang pun. :P

View more

Hapy befday budak..hehe..bru 16tahun? Haha .. Gudluck spm next year ,jgn nakal2 degil2

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Terima kasih makcikk. ;) Haha masih muda lagi. In shaa Allah :D

View more

Eleh,,da ade pun xnk add kite an..untng lah an

ღ мεитεяι ραςσια ღ

Hahaha sorry lama tak bukak ask.fm. Alaaa orang mana tahu. :( Meh bagi id.

View more

Loading…

Ask @WanHaziq856:

About SΔMSUNG ™:

Nothing special about me. I love you so much Nur Zakiah. :')