Ask @ZatyFyonna:

Saya tau ajim tu sape bagi awak, tapi please awak. Saya dah jatuhkan hati saya kat awak! Saya nak awak!

cekadak kau. pergi main jauh jauh laaaa

View more

do you still love ajim?

Yes, Of cause. Sebab dia lelaki yang terbaik pernah aku kenal selepas arwah ayah aku. Walaupun nakal dia terlebih.

View more

Awak lebihkan saye pon tetap ajim yang penuh dlm hati awak. cam ne budak cebul nk menyelit? :p

Hang selit kat bawah ketiak aku jelah. Aummm. Bau rexona biru. Hahaha

View more

mate ade 2 kan? Tapi kenape pandang budak cebul sebelah mate je? Kalau pandang ajim tak berkelip kelip mate kan? Ish tak adil! :p

Ehhh. Mana ade. Kita selalu tengok budak cebul 4 mata tau! Ajim 2 mata je :D seee. Saya lebihkan awak. Aummmm :p

View more

Tiang komunikasi kat sekolah tu tinggi nk dipanjat. Sampai ke?

Ehhhh. See the legs laaa ;p Lain lah kalau cebul. Baru nak panjang tiang tuh roboh dulu XD

View more

Saya tengok awak makan calcium hari2 tapi tetap tak membesar. tumbesaran terbantot eh? :D kahkahkah

Ginetik saya comel comel. Takde yang tinggi.

View more

Tinggi berape?

Pehh. Soalan cepumas. Aku sama tinggi dengan PILOT. Pi ah tanya PILOT yang handsome handsome. Yang tinggi tuh. macam tuh lah ketinggian aku XD

View more

knp dan knp dan knp dan knp awak? jawablah awak? apa kurangnya sy? apa lebihnya ajim? dia ada mata,saya pun ada,dia ada telinga sy pun ada, hidung sy lagi macho. sy tinggi lg drpd ajim.

Ajim takde lebih. dia kurang ade. kurang tinggi. wakakaka

View more

Next