Ask @ZatyFyonna:

Who did you last say “I love you” to?

@ajimnazlan .... Only him

View more

Saya tau ajim tu sape bagi awak, tapi please awak. Saya dah jatuhkan hati saya kat awak! Saya nak awak!

cekadak kau. pergi main jauh jauh laaaa

View more

pondan

ingat kau tak pondan kepe. kalau kau bukan pondan meh habaq aku nama kau siapa ??? (( angkat kening tinggi tinggi ))

View more

What was the happiest moment of your life?

bersama ayah tersayang selama 16 thun.

View more

kenapa awk mcm vampire....

ni mesti itik!!!!!! woi ko tak pyh nak vampire sangat ah! mohon clash!

View more

masih pegang janji kita?

ajimnazlan
For sure :)

View more

do you still love ajim?

Yes, Of cause. Sebab dia lelaki yang terbaik pernah aku kenal selepas arwah ayah aku. Walaupun nakal dia terlebih.

View more

What scares you?

Cat!!!

View more

Do you smile at strangers?

If i think that he was extremely handsome, 4sureeee i will !!

View more

ouhhoo crush kau budak 5Harmoni tuh eah? o.O

Dear Stalker yang saya puja sangat -_- Siapakah yang cuba anda maksudkan?

View more

Awak lebihkan saye pon tetap ajim yang penuh dlm hati awak. cam ne budak cebul nk menyelit? :p

Hang selit kat bawah ketiak aku jelah. Aummm. Bau rexona biru. Hahaha

View more

mate ade 2 kan? Tapi kenape pandang budak cebul sebelah mate je? Kalau pandang ajim tak berkelip kelip mate kan? Ish tak adil! :p

Ehhh. Mana ade. Kita selalu tengok budak cebul 4 mata tau! Ajim 2 mata je :D seee. Saya lebihkan awak. Aummmm :p

View more

Ic awak 961218-01-xxxx kan? Ha pandai kan saye?

Ahahaha. Wehh. Nasib baik yang belakang tuh tak tahu. ;p

View more

Tiang komunikasi kat sekolah tu tinggi nk dipanjat. Sampai ke?

Ehhhh. See the legs laaa ;p Lain lah kalau cebul. Baru nak panjang tiang tuh roboh dulu XD

View more

NOR IZZATI BINTI JAMALUDDIN :D *bisik kat telinge

Aummm. So sweet. No IC sekali tak dak ka??

View more

Panjat gunung everest atau panjat pkok lagi best?

Panjat tiang KOMUNIKASI yang kat sekolah tuh lagi best.

View more

hey, ape pendapat anda tentang saya?

Hmm. Awak ibarat makhluk asing yang warna PURPLE. Mata ade 4 :O

View more

Wahai cik engineer, bile boleh buatkan concrode untuk saye?

bila senang.

View more

Gedikkkkkkkkkk gile kau ek?

Memang pun. Aummm.

View more

Saya tengok awak makan calcium hari2 tapi tetap tak membesar. tumbesaran terbantot eh? :D kahkahkah

Ginetik saya comel comel. Takde yang tinggi.

View more

Tinggi berape?

Pehh. Soalan cepumas. Aku sama tinggi dengan PILOT. Pi ah tanya PILOT yang handsome handsome. Yang tinggi tuh. macam tuh lah ketinggian aku XD

View more

Ajim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`` ;D

Ohohoho. Yaaa. that's my future husband :D

View more

knp dan knp dan knp dan knp awak? jawablah awak? apa kurangnya sy? apa lebihnya ajim? dia ada mata,saya pun ada,dia ada telinga sy pun ada, hidung sy lagi macho. sy tinggi lg drpd ajim.

Ajim takde lebih. dia kurang ade. kurang tinggi. wakakaka

View more

will you be mine and leave ajim for me?

Sure canNOT!!

View more

If you were to write a book what would it be about?

NAN & NIJ :D

View more

Next
  • 178
    Posts
  • 41
    Likes

About xaty:

where are you hv been when i need u mostly.

Inside your heart