Ask @Zqturn:

what would be ur reaction, kalau ada a girl confess to you, you tak rapat dengan dia, kenal pun about one week cs ada certain event, then, dia confess u as her crush? next, is it better for that girl just diam or confess to her crush ? she tries to forget him but then, she cant, she nampak himhari2

seminggu? macam cinta kenali rupa je... dalam penting juga.. kenalah tahu batasan perangai dia dan macam mana dia behave kalau dengan orang2 lain
kalau nak katakan memang kesian nak reject tapi fikir memang lama lah.. belum cerita business sendiri lagi

View more

tq kpd sespe yg bce ni,sbb aq rse loner gile skang ni.cmni,aq ade kwn,kitorg ni rpt la jgk,but klmarin,aq mesj die bnyk smpai gna voice message,tpi satu pun die x seen.rupenye die hang ngn kngkawan yg lain.aq rse sdih sbb kne ignore mcmtuh,dah tahu busy tu bagila tahu ni x seen pon tidak..sedeh ar..

bila dapatgadingbertuah, tanduk tidak berguna lagi... biasalah tu, sabar ye..

View more

(A)Im a girl yang suka dekat cousin sendiri (B) Kawan baik aku suka aku (mestilah dia lelaki lol) (C)ex aku asyik ws aku tanya khabar bla bla and asyik jalan depan rumah aku.He called me cuteee

i see... first of all... soalan aku.. dikau rasa ok ke kalau DIKAU suka dengan cousin sendiri? sebab setahu aku.. memang tak boleh date cousin sendiri... aku tidak tahu agama dikau so sebab itu lah aku menanya...
aku sebenarnya orang yang "straight up", maksudnya kalau aku tak suka buat sesuatu, aku berhenti terus.. cthnya kalau ada orang kacau aku, aku sama ada cakap dengan dia baik2 atau tak layan dia terus, biasanya aku cakap baik2 dulu, kalau dia masih kacau aku terus buat bodoh... kalau dia kata aku sombong lah apa benda lah, apa nak layan? dikau kena tahu diri dikau punya personaliti dan perlakuan, pastikan dikau punya personaliti ketat dan tidak senang terpengaruh,
tetapi jika dikau ada cara lain/cara sendiri, silakan mencuba krn ini cuma cara aku.. aku memang tak kesah pasal orang sakit hati dengan aku, selagi aku kenal diriku, selagi itu aku begini.. brb

View more

+1 answer in: “Ada tiga situation pelik jadi dekat aku (A)Aku jatuh hati kat cousin aku dan kitaorang rapat (B)Kawan baik aku suka dekat aku (C) ex aku asyik kacau hidup aku sekarang Macam mana nak handle semua ni wei?”
Next