Ask @ZulAsriRagiman:

Zulasri Ashaari
Latest answers

bro nak tanya time kau sambung study uthm drpd poli tu, berapa tahun sambung kat uthm? sbb aku lepasan diploma poli nak sambung u. sbb ada yang ckp kena sambung 3 tahun, ada yg cakap 2 tahun je. mintak penjelasan

Selalunya 3 tahun.. Lepasan poli hanya bole transfer 20+ jam kredit. Bergantung dgn result kau. Tapi selalunya 3 tahun je :)

View more

Boleh tak saya menjilat kemaluan bini

soalan bukan main lagi -_-"

View more

Which town did you grow up in?

Kinabalu city

View more

apakah sebab2 yg dikemuksksn filipina dalam menuntut sabah

Mengikut Dr Khairol, pensyarah UTHM, terdapat perjanjian yg telah dilakukan dlm kemasukan sabah dlm Malaysia. Iaitu perjanjian dlm bhs english dan sulu. Perjanjian bhs sulu disalah faham oleh org sulu.Mahkamah dunia memutuskan sabah milik malaysia. Dan ini membuat pihak sulu tidak puas hati dan memberontak utk menunjukkan kpd dunia yg dia juga mempunyai hak. Tp keputusan mahkamah dunia tidak berubah

View more

lebih suka mana wanita yg sring gunai logika nya atau gunai hatinya?alasan nya?

Bergantung kpd keadaan/situasi tersebut :)

View more

coretan awak berdasarkan pengalaman ke ?

Ya... Heee ✌️

View more

5 Ask.fm people you would like to meet?

1. Idol 2.idol 3.idol 4.idol 5.idol :D

View more

Bagaimana cara menghilangkan rasa malu pada orang laki-laki.

Biasa kan diri bergaul dengan ken lelaki... Kamu pasti senang :)

View more

Macam mana hendak menghasilkan sebuah karya.

Karya seperti apa tu ya? Hehe

View more

Adakah anda dalam keadaan yang sihat?

Anna Farhana

Alhamdulillah... Sihat. Selsema sikit ja ;)

View more

KFC OR MC DONALD?

Soalan apa ni? Wtf

View more

Kasut or selipar?

Soalan apa ni? Wtf

View more

what is your fav colour?

Black & white

View more

sambung degree or tak?

Insyaallah sambung :)

View more

follow me? pass <3

Mandy

Ok done

View more

Big bike or super bike?

Harley Davidson ofcouse ! Haha

View more

Siapa yang paling comel dalam poli?

Ntah...

View more

ada info tak pasal brim?

Ada.. Sila ke blog aku k. Ehbloger.blogspot.com :) tQ

View more

apsal tak dapat semak brim ni. HELP !

Semaka boleh dibuat oleh pegawai LHDN dan bank sahaja..

View more

thanks for the info bro

Welcome.. No prob

View more

kenapa brim saya belum masuk?

Mungkin masi dalam proses kot.. Kalau 17 mac belum masuk, sila buat rayuan k :)

View more

Thank you hensem sbb update your blog. sangat berguna :*

welcome po ! sorry sebab membuatkan anda lama menunggu. busy sangat :) thanks support

View more

slm?? nak tnya macam mana caranya buat kemas kini brim 3.0

Kepada penerima BR1M sebelum ini, mahu mengemaskini terutamanya memberikan maklumat nombor akaun bank boleh dilakukan secara dalam talian (online) di https://ebr1m.hasil.gov.my atau secara manual di https://ebr1m.hasil.gov.my/manualPengguna/Borang%20Permohonan%20BR1M%202014.pdf

View more

Boleh tanya...utk brim 3.0 bg sekolah rendah & sekolah mnengah brpa ?

Br1m hanya untuk individu 21 tahun keatas sahaja.. Untuk budak sekolah selalunya diberi bantuan sebanyak rm100 .

View more

Loading…

About Zulasri Ashaari:

I want Faboulos that is my simple request !

Malaysia