Ask @Adamfaiz:

Finish the sentence: Never have I ever...

get A for addmath 😂😭

View more

How many times do you hit the snooze button before getting up?

How to raise your self-confidence?

Ignore those people because the least u care, the most happiest person u'll be.
I do not even live in other people's expectations, be happy just the way u're.

View more

adam ,boleh tak buat tutorial sidebar tu , cantik kemas la

Alamak sorry for late reply, i already changed my blog design then can u show me design sidebar yang mana? i'll try my best to keep my blog updated! ❤

View more

bile nak kawin?

HH.ungu.pelangi
Bila jodoh dah sampai (eh?)

View more

Adam dah busy dah :/ lama tak update blog. btw, good luck for this year, for your SPM! :)

Tq! ❤

View more

dear, adam.

Hai, cik/encik anon.

View more

Adaaaaaaam. Saya ngantuk.

K lets sleep.

View more

cam mana nk buat macam Adam punya twitter tu..

pergi kat setting twitter > select widget.

View more

macammana nak buat ask fm sebiji macam awk eh?

google je.

View more

saye minat atikah suhaime

oh yeke.

View more

Hi , i've download 144 texture , and it is not in pack to open it on photoshop . So how the fast way to open it on photoshop and make it as pattern so fast?

Im not good enough in PS.
Can you just google it?

View more

Salam. Boleh buat tutorial "Written by Adam Faiz" yang kat bawah tajuk tu tak? Thanks :)

Sorry, tutorial letak label sebelah written by tu sekali ya? Hehe. Sorry again :)

Tengok dekat blog NabilaMedan bahagian tutors

View more

where can i buy some headscarf online yang free postage and cecantheek and murah murah siket ? kat ig ke ? boleh share tak ? i nak belikan fr my mom

Tak tahuu T^T

View more

Salaam. Bagaimana nak letak pageviews dekat Blogskin ya? Dan template blogskin saya tiada 'comments', jadi guna code apa semua pun tetap tak jadi. Bagaimana ya? Jzkk. -Nur

Wssalam.
Cuba bagi link blogskins yang awak pakai jap?

View more

adam,macamana nak buat date berada disebelah post title macam adam prnh buat?? please repon me !!!!!!!!!

nak movie dollah superstar

Tengok dekat website pencurimovie.

View more

canteknya blog ! simple tpi sgt classic . suka . kita bagi 10 bintang :D

Yeayy. Terima kasih

View more

adam, apa perbezaan antara simple template dan designer? ke sama je? satu lagi, antara blogskins, designer dan simple template, mana lagi best atau banyak faedah jika digunakan?

sama je kot.entah.
depends ah kot.adam tak pernah guna simple & blogskins.2tahun blogging guna denimtemplate je.
denim template ni code die tak pening sangat /forme/ .

View more

buatlah tuto macam tabmenu sekarang ni combine box search ?

In Shaa Allah wak.

View more

macam mane nak download movie bi best free ? tuto ade

tuto takde.Tak tahu & tak pernah download. Movie eng.

View more

mcm mne nk buat date style adam tu? Simple je :)

Bole je nak buat sendiri.Check di bahagian layout =)
Tapi kalau perasan,datestyle yang adam pakai,dia duduk tengah2 between garis hitam.
btw,garis hitam tu bukan border but background >< paham tak ni? haha.
Adam buat background tu guna PS.tapi kalau nak buat macam tu jugak makesure width post 600px ^

View more

Camne nak buat navigation bar + search box tu?

Berminat kaa?
Ada masa nanti buat tuto :)

View more

Next
  • 252
    Posts
  • 103
    Likes

About adam.:

18 | good question will get a good answer.

KBR, Malaysia ✈

#blogging #blogger