Ask @aellydin:

erm nama I takde , ouh maybe yang banyak lagi tulah, :D thanks awak. Saya siapa? please jangan tanya :D

takperlu tanya. i dah tahu you siapa. Assalamualaikum cik hazwani husna :3 haisyyy

View more

Ikut you lah, but I prefer singkatlah, senang you nak tulis. Can? Can?

for sure. all for you :))
EMEIY.
raffi.
husna.
huda.
izzah.
ain.
sura.
ika.
ika.
wanai.
qis.
beyla.
yayah.
ardya.
yaya.
balkis.
intan.
intan.
intan.
intan.
eyra.
kirahh.
nisa.
ain.
ayin.
dan.
bnyak.
lagi.
namun.
biarlah.
rahsia :)

View more

What was the best advice you've ever received?

bila kita sedih, fikirkan org yg brkehidupan lbih bawah drpd kita. engat, sesusah manapun kita, ada lagi org yg lebih susah. -emak.

View more

weh, aku terasa nak going vintage jugak weeh, aku tertipu dengn laman sosial ini.

ahahahaahahahah kann . akuu penat lyan all those things yangg merepek :3

View more

Next