Ask @AienSyuhadaa:

Follow back? Thank you 😊🌹

sj
Ok beb

View more

Boleh tak doakan aku dapat keje tetap dan tak perlu shift. 😞

Boleh :)

View more

I is give up. If panjang umor murah rezeki ada jodoh lagi. He will talk to me. Again

I am

View more

how is your day today?

SHIQIN
Baik2 je

View more

Boyfriend aku nih lately rapat dengan perempuan and aku pun jenis rapat dengan lelaki but aku still tahu batas lah. And tadi aku tanya dia still sayang aku ke, dia cakap still sayang. Tapi aku ragu ragu sikit. Salah ke aku ragu ragu? What should I do? I trust him but IDK.

Percaya tp ragu2 tu mcm mana wei ?

View more

Guys, help me out. How to move on ? :(

I ada buat satu entry khas kat blog lsl move on. Tekan ni semua jawapan dekat sini. I pernah jugak tanya org2 kat ask fm mcm mana nk move on. Semua dekat sini http://hadaaniaa.blogspot.com

View more

Camne nak hilangkan sunburn dgn cepat ek?

Putih telur ? I pernah sunburn waktu beratur beli tiket bola final hari tu. 6jam. Gila tak sunburn. I pakai putih telur je. Tak hilang terus. Sikit2 yela.

View more

Korng ske partner yg mcm mne? #bosan.

Jujur

View more

What makes a girl look pretty?

When she cover her aurat.

View more

Do I need to stop ask u bcs of my bad attitude?

orang jahat
Why eh ?

View more

Hi, jodoh.. Awak sesat ke?

Kau pon masih sesat agaknya.

View more

Macam mana nak ajak kawan baik kita solat dengan cara baik?

"Jom solat jemaah"
Kalau dia nnti dia solat sendiri. Kau balas la "solat jemaah lebih afdal".

View more

Describe kawan dari jantina lain yang kau rasa sangat rapat dengan dia?

Ayie. Baik jugak 12 tahun kenal. Tak de rasa lebih2 dr kwn. Kdg2 dia jahat. Jahat dia jenis ckp lepas je.

View more

Give some facts about you in school/college that people should know?

Kuat sentap

View more

Sarapan apa harini ?

Nasi lemak

View more

Bercinta dh 5/6 tahun then breakup sbb dia getback dgn ex dia. How you move on?

Sakit do. Hahaha tp da byk kali aku share tips ni. Sbb kau akan rasa kau persinggahan utk dia lupakan ex dia. Bila ex dia dtg balik and dia tinggalkan kau pulak. Utk gb ngn ex. Tu tanda dia x move on lg. So apa lg ? Kita jlag yg move on. Ni tips.
http://hadaaniaa.blogspot.my/2017/08/10-cara-move-on.html?m=1

View more

Cuba awk lari sekuat hati awk pastu landing atas jalan tar. Mcm tuh laa mcm mne sye jatuh motor.

orang jahat

Ur cuteness metre from 1-10: = 10! Done.

orang jahat
Thanks

View more

Are you Chinese?

No. Im malay.

View more

Kalau org kau sayang khianati kau hidup2 langkah yg perlu kau ambil

Jauhkan diri dr dia. Pergi jauh2.

View more

Dulu you sayang, sekarang you benci...If you pergi takpa you ada org lain, I sorang-sorang jew :') Sakit :')

Tuju kat siapa ni ? Sian u. Pergi dgr lagu saat hilang cintamu. Huhu

View more

Next
  • 1849
    Posts
  • 17131
    Likes

About hada:

19 & ini kaunter pertanyaan.
awak tanya saya jawab.