Ask @AienSyuhadaa:

hada
Latest answers

Warna ape baju raya? πŸ˜‚πŸ˜‚mana tau sama ke

Casper

Purple.

View more

Mat ari raya aien 😊😊😊

Casper

Mat yi yayew casper :)

View more

Haiiii may I be your friend? :D

Ofcz. Meh sini meh.

View more

Pandangan anda ttg lelaki lawak dan sado?

Kacak kot. Tah la. Lawak tu ok. Sado tu, tak perlu pon xpe.

View more

Twitter ni makin lama makin tak best. Penuh dengan penyebaran aib, thread thread tak munasabah dan mengemis RT untuk benda free. Setuju tak?

Sebaik aku xde twitter

View more

Bnda ni x pndai..bnda tu x pndai...dh tau x pndai..x nak tnya...x nk mntk org ajarkan...ye aa...bila nk pndai...smua benda nk suruh org buat πŸ˜’ teammate mende gini...sptutnya leader yg suh anak buat buat keje...ni leader yg mcm bodo kena buat smua keje smpai pagi πŸ˜‘

Teammate kene kerja sama. Semua kene buat kerja. Yg x buat ptutnya xyah letak nama dia. Leader x leader pon kene buat kerja.

View more

Selamat malamπŸŒ™ Esok jgan bngun sahur ye hahahahπŸ™ŒπŸ»

wani

Kenapa jgn bangun sahur ?

View more

Anda memerlukan motivasi ke x skrg nih?

Perlu

View more

What's the last thing in your mind?

My fav person

View more

Im living in a dream, I don't wanna wake up anymore....

Dont be like that lah..

View more

Cuba bayangkan jika kamu masih remaja dan semua suasana berubah dan kamu terpaksa hidup sendirian??

Tak faham huhu

View more

Macamana nk jaga muka jadi bersih? Serius muka saya berminyak kerap kali.

Kerapkan basuk muka. Lap pakai sapu tangan bersih. Kurangkan makanan berminyak.

View more

Makbul tak makbul doa kita adalah rahsia Allah. Jangan pernah jemu berdoa, sebab Allah tak pernah jemu mendengar suara kita ketika berdoa. 😊

Azwin

Ye btul tu :)

View more

Lanje fidget spinner pleaseee 😭😭😭

Bende tu apa fungsi dia sebenarnya ? Hahahaha

View more

awk duk area selangor or kl ke?

Selangor. Shah alam / klang. Y?

View more

U kerajaan ape yg ade kt kl? n unikl tu u swasta ke kerajaan?please help me 😭😭😭 URGENT!!!!!!!! 😭😭😭

u kerajaan selalunya ada dkat UPU je yg awk kene mohon. Selebihnya swasta & mybe half gov half swasta. Tak silap sy la. Tp yg ada dlm upu mcm uitm, unisza, upsi dan sebagainya tu kerajaan.

View more

Bye May πŸ‘‹ Welcome Jun πŸ™Œ Happy Fasting ! πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜ƒπŸ˜‡βœ¨πŸ™ˆπŸ’•

Ye.. Bye, may.

View more

Kalau lelaki nih terlebih annoying apa korang buat?

Biarkan lah. Ntah lah hahaha

View more

Cene nk copy ques ngan ans org kt ask ni?tekan mne?lupe looohhhh...πŸ˜…πŸ˜…

I tak tahu la

View more

#Ramadhan A : Laa sekejapnya dah 4hari posa.. 😒 B : Lagi 26 hari nak Raya.. Yeyy.. Which one u are? "Jawablah dari hati.."

Describe May in this year? I feel so bad 😩😩

May bulan yg seronok ok bye. Huhu

View more

*tengok cermin* Aku sayang kat kau… jom kapel nak?

Awak pergi tidur.

View more

sayat.me or curiouscat tak boleh lawan ask.fm !

SAYA SETUJU !

View more

BAGI ASK.FM USER YANG TAK SOMBONG

Bosan aq tgk drama tak berbayar di ask.fm nih.

Aku pon bosan. So mohon diunfollow

View more

Loading…