@ainaasaharuddyn7#16 🇲🇾

爱娜

Ask @ainaasaharuddyn7

Sort by:

LatestTop

I like you..

New message: Haaaaaaaaaaaa… really! 🥺I like you too.
Moral of the story: go and bold yourself to confess if you like someone 🤣
Liked by: Lex Talionis

What is it that u like the most about u?

Girl1a’s Profile PhotoN.
Hmmm, my determination and focus, maybe. Like, I would go for extra miles and go for a long day regardless of the tiredness or distance if I really want to do or complete something I have in my mind.
Liked by: Lex Talionis

Related users

Cane orang gastric diet doh ?

Alaa kenapa nak diet ni. 🥺🥺Tunggu la baik dulu. Makan makanan yang berkhasiat, yang boleh dimakan dan diterima badan, dan tak triggers balik gastric tu. Jangan skip meal, ubat makan. Get well soon, sis🌻

+ 7 💬 messages

read all

How do you deal with people who always think they are always right?

If I have a choice not to deal with them, I choose peace & distance.
If I need to deal with them, first thing first, I need to make sure I'm in a calm state. Sebab klau I macam tgh marah, parah jadinya 😅( i kenkadang sabar ternipis sikit). Second, i selalu biar dia cakap dulu. Habiskan cakap. Klau i rasa point dia ada betul, and banyaknya salah, i akan highlights the smallest one while adding my points. Tanpa buat dia rasa dia apa2.
Benda2 macam nie kadang2 ada je berlaku kat sekeliling kita, bila dengan kawan, bila kat tempat kerja, kadang2 dengan family pun ada. And personally i rasa deal dengan perkara camni memerlukan banyak practices especially dari segi cara kita menyampaikan sesuatu dan menerima information dari perspectives diorang. Just nak deal tu la kan, i jarang. Sebab it leads to arguments rather than two-way discussion. I cam angguk2 and tambah mana i rasa i tak leh terima.

View more

+ 1 💬 message

read all

kenapa lelaki berubah, awal bercinta lain then lama2 berubah. layan pun tak beria mana dah. is he showing his true colors?

Haah.Tak semua. Tapi mmg macam tu. ( berdasarkan pengalaman kawan2)
Liked by: Aisyahpotated

Next

Language: English