Ask @ainaaziz:

★AINA@ZIZ★
Latest answers

Apakah salah satu makanan kegemaran kamu?

westen food and chicken rice :*

View more

Apakah bunyi yang kamu dengar sekarang?

saya dengan bunyi krik krik.

View more

Bagaimana kamu ingin mati?

apa punya soalan entah ? oke saya jawab semestinya saya akan mati dalam iman .

View more

Apakah minyak wangi kegemaran kamu?

follow me :*

View more

Manakah tempat paling sejuk yang kamu pernah berada dan berapakah suhunya?

tempat paling sejuk ? semestinya dalam wayang . sejuk nak mampus macam dekat london x)

View more

Apakah yang membuatkan kamu gembira pada hari ini?

gembira? hari nih memang gembira sebab main bowling dengan my awesome players. but i think i have problm bila terjumpa si mamat tuh tadi.

View more

Hey gaiss :)) Lama Imran tak ask. Siapa bbuser or wechat user? Can you left you id or pin? Thankyou. Ask me later ;))

Ahmad Imran

and my id : ainaaaziz . bb pin ? nanti saya bgi di wechat .

View more

Nak nak nak sangat . tengok arituh depa main saje saje dkt stadium mpm lawan dgn team diyra mcm best je . tapi diyra tak main la . takut >.<hahahaa naik join nak join

Diyra

bhaha , harituh lawan sendiri dapat duit ohh tapi aina tak join sbb balik kampung . jum lah kalau nak datang je mp1 .

View more

terima kasihh :*

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

hoho ur welcome :*

View more

Ehh diyra tak sombong la . Aina yg sombong . Dulu jer rapat . Skrg ? Entah . Hahaa aktif dalam netball sudah tentu ..hehee ehh nak belajar main dogeball . Bole bole bole *muke kesian

Diyra

eh ape pulak hurm aina oke je ,tuh lah dulu rapat je skrng krik krik . hee nak aktif blik netball dah malas dah . now dodgeball je under krt. nak? jum jum . kami tgh cri orng nih.

View more

okay thanks :D

Anakin.

ur welcome .

View more

ouke! hihi :*

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

hee meyh twitter ??

View more

ehh.sorry..ingatkn kawan tadi..nme dekat same=='

tqh

hoho , ape lah dia nih :* oritee sokey .

View more

haa nak mintak tolong add fb , twitter and wechat :* tu pon kalau sudii . hihi .

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

hoho , kalau fb saya dah jarang on , twitter saya follow awak. wechat awak add saya , id : ainaaaziz

View more

Apakah sukan kegemaran yang kamu suka menonton?

saya minat sangat tengok bola and hoki . jum kita mendoakan kejayaan pasukan malaysia kita :* semoga mereka memperoleh kemenangan :* GOODLUCK #MALAYSIA #HARIMAUMUDA

View more

haha . hm nak mintak sesuatu dari awak bole ?

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

awak nak mintak ape ?

View more

describe me:3

tqh

saya baru kenal dia, saya baru follow dia. dia cantik , wearing hijab . itu saja saya tahu tentang dia . yaang lain can you describe your self ?

View more

Diyra pon dkt ruma . Pasal describe tuh abaikan jela . Ahhaaa

Diyra

heeee, kat rumah tak keluar? hee aina tak tahu pasal dyra lah :'( yang aina tahu dyra nih aktif, aktif netball x) jiran saya yang sombong . kecik molek gitu .

View more

haha xD pandai dia menjawabb :*

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

yes panjang mcm jarangan hewehw .

View more

ape yang dia paham ? xD

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

saya faham yang saya takan nampak awak gemok sebab ini hanya laman bertanya dan menjawab bukan laman gemok kurus x)

View more

haha . mana nmpakk xP haha

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

hHaha , oke tape faham .

View more

ea ea ? saya dah gemuk dah nii .

AliffuddinAli ᵔᴥᵔ

dah gemok? mana mana tak nampak pon hee.

View more

Yela dkt ask.fm

Diyra

oke tak berapa nak memahami -..-

View more

Aina ade mane ?

Diyra

aina ade kat rumah je nih , dyra?

View more

Loading…

About ★AINA@ZIZ★:

i like to answer all questions that you ask . come here ask me anything . i love movie so much especially #RUNNINGMAN - korea comedy . #Dodgeball . be nice oke :*