Ask @AinAliahhh:

Ain Aliah
Latest answers

describe @putrizmri

baru rapat masa akhir akhir sekolah. kekadang, asyik loading pastu suka gelak tak cover haha tu je kot, lahv u

View more

What is the most boring job you can imagine?

kira bulu kambing

View more

describe @shfiza_

suka gelak tak ingat dunia, sepet, banyak crush haha & one of ma gegurls <3

View more

What is in your fridge?

ofcourse ah food.

View more

What question do you ask yourself a lot?

"kenapa kau gemuk sangat"

View more

Where were you born?

kuala pilah, negeri sembilan

View more

Where do you feel most safe?

on a bed.

View more

dalam member2 kau sapa yang banyak sakit kan hati kau?

entah la

View more

Who is the most beautiful woman?

my mom

View more

aya cemburu, saya tegur awak, saya risaukan tentang awak dan saya ambil berat tentang awak sebab saya takut awak tinggalkan saya.

dan.......siapa awak?

View more

What are your plans for tomorrow?

going to school

View more

sampai hati ckp mun hong semak..!! aq report kat dia..! :3

kesah? haha bagilah tahu

View more

cikgu asyraf comel kan??

comel lah jugak

View more

mun hong..!! aummmm!!

aummmmmm. lol semak ah hahaha

View more

you were there to light my day..huu

you were there to guide me through...wuu

View more

hoii,rindu aq??

saya rindu j je. ihiks

View more

esk cuti,wehh..

tahu wehh...

View more

Hi, Jaja sihat?

hi haha siapa jaja?

View more

cuti pergi mane je?

duk ghumah jerk

View more

Which websites do you visit every day?

twitter

View more

tak normal ke orang korek hidung buang rata-rata?

normal je

View more

lepas bangun pagi2 buat apa selalunya?

kadang2 terus online. kalau rajin, mandi dulu

View more

Do you have twitter?

yes, i have a twitter acc. why?

View more

What is a saying you say a lot?

"aku mengantuk" "aku bosan" "malas nak belajar"

View more

Do you smile at strangers?

yes sometimes.

View more

Loading…