Ask @ainishakinah:

Itu statement menyedapkan hati je kau tak rasa pun semua tu sebenarnya

siapa kau yang boleh tahu apa yang aku rasa, apa yang aku suka apa yang aku tak suka?

View more

Cakap dengan diorang ask.fm tu bukan untuk tanya pasal Najah em em dah la menyakitkan hati -,-'

Najah
sekali kau sakit hati. beribu kali aku sakit najah. biar lah layankan je apa yang diorang nak.

View more

Tapi sekarang bukan saya seorang sahaja mempertikaikan najah tetapi ada orang lain lagi yang menyibuk tanya

alahaiii..........ya ya ambik semua ambik. ada lagi?

View more

Knp awk amik najah dri sy? :/

herm k fine. nak Najah balik. Amek lah. Kalau itu yang boleh puaskan hati awak, ambik lah kalau itu yang awak nak. Aini bukan sesiapa. Aini mintak maaf kalau secara tk sengaja terpisahkan awak berdua. Buat hubungan awak dengan dia renggang. Mohon seribu ampun.

View more

Tah aku rasa je sbb dia kenkadang dia ada type ek tapi aku tahu dia takkan tanya camtu dia kan baik je okay je

Najah
hahaha aah ek. baru perasan. tapi em em tak mungkin lah. haiyaa think positive je ah. aku rasa macam orang lain.

View more