Ask @ainishakinah:

1st liker will get 25 likes + follow and rest will get 3 likes? please :)

....

View more

Last person’s house you were in?

Ayu's hee

View more

What is under your bed?

my secrets ;D

View more

How many games do you have on your phone?

do not have it.

View more

Are you a good liar?

yes haha :P

View more

What word do you love the sound of?

his heartbeat sound okbye

View more

Itu statement menyedapkan hati je kau tak rasa pun semua tu sebenarnya

siapa kau yang boleh tahu apa yang aku rasa, apa yang aku suka apa yang aku tak suka?

View more

Sekali najah sakit beribu kali kau sakit? kau pasti ke?

kenapa pulak tak pasti?

View more

Najah em em perasan

so?

View more

Cakap dengan diorang ask.fm tu bukan untuk tanya pasal Najah em em dah la menyakitkan hati -,-'

Najah
sekali kau sakit hati. beribu kali aku sakit najah. biar lah layankan je apa yang diorang nak.

View more

Tapi sekarang bukan saya seorang sahaja mempertikaikan najah tetapi ada orang lain lagi yang menyibuk tanya

alahaiii..........ya ya ambik semua ambik. ada lagi?

View more

Najah? em em aku tengok biasa je apa yang lainnya ek?

em mungkin sebab awak tak nampak apa yang Aini nampak kat dia kut.

View more

Knp awk amik najah dri sy? :/

herm k fine. nak Najah balik. Amek lah. Kalau itu yang boleh puaskan hati awak, ambik lah kalau itu yang awak nak. Aini bukan sesiapa. Aini mintak maaf kalau secara tk sengaja terpisahkan awak berdua. Buat hubungan awak dengan dia renggang. Mohon seribu ampun.

View more

Siapa yg ckp cmtu kecik hati aku. aku dpt unknown tu aku hempuk dia em em

Najah
laa takmao lah cenggitu. dia jealous lah tu awak yang dapat nama :))

View more

Tah aku rasa je sbb dia kenkadang dia ada type ek tapi aku tahu dia takkan tanya camtu dia kan baik je okay je

Najah
hahaha aah ek. baru perasan. tapi em em tak mungkin lah. haiyaa think positive je ah. aku rasa macam orang lain.

View more

Kenapa mesti najah ek?

apa nya?

View more

Which of your friends have many characteristic that make hard to you to read it?

tbh, Najah.

View more

kawan lelaki mana yang paling bergaya ?

hasyim. eh? k abaikan :p

View more

lupakan banyak banyak kawan siapa yang suka marah Aini ?

qila ima najah ayu fana pun ayu pun.

View more