Ask @aira_am:

Amiee
Latest answers

Are you a city or a nature person?

nature

View more

Do you prefer books or movies?

Book if alone but movies if he's here

View more

Do you worry about your future?

I do :(

View more

Apakah cara terbaik untuk menangani tekanan?

Tidur

View more

Apakah minyak wangi kegemaran kamu?

Burberry beat and poison

View more

Apakah perkara pertama yang kamu lakukan apabila kamu bangun tidur hari ini?

Tengok phone tapi hampa dia takde. :(

View more

Do you believe in happy ending?

i wish i do.

View more

Kenapa awak suka makan tapi tak gemuk-gemuk?

doktor kata sebab kadar metabolisma badan saya tinggi dan mungkin juga sebab aktivit outdoor yang berat. hmm

View more

seratus kilometer?? isn't it?

-_- apa yang seratus kilometer ni? I dont get your question. Mind to reconstruct it please.

View more

Berikan satu nama yang paling anda ingati ketika ini!!

Ibrahimi Husaimi. Satu je ke.?

View more

siapa hafizah di hati awak?

Someone. Heeeee

View more

Berapakah tinggi anda?

seratus bla bla bla bla bla....

View more

Awak sayang saya ke sayang crush awak?

Kalau awak crush saya ofkos lah saya sayang awak dulu. Kalau tak awak no 2. -_-

View more

mcm mna awak nk block saya??

Block. Done

View more

How can you tell a good person from a bad one?

Kalau dia merompak tu sah dia jahat. Kbye

View more

Describe Izah comel. LOL.

Izah comel tu sape. Maaf saya tak kenal manusia nama izah comel. LOL

View more

berapakah bodi mes indeks awak? hahaha ^_^ :P

*block hang dari hidup sampai mati*

View more

Describe ex curator twt asasi yang paling gempak sekali.

opkos lah I uolls. Hahaha

View more

Do you already have Ask.fm app for iPhone?

I dont own an i phone.

View more

kalau ad seseorang datang kepada awak dan menanyakan berapa tinggi awak, adakah awak akan terasa?

Tak terasa langsung bangga ada lah. Jangan tanya BMI sudah. -_-

View more

kalau ada puisi untuk kau, kau nak puisi tu pasal apa?

Pasal dia confess kat beta. Lol

View more

Siapa pakwe awak wahai granny?

Granny? Oh granny saya pakwe dia gramps.

View more

What is your zodiac sign?

Pisces

View more

Who are you?

Im a student who is constantly abuse by the law school

View more

Do you like short or long hair on someone of the opposite sex?

short would be nice

View more

Loading…