Ask @aishastraphobia:

iceshah
Latest answers

What is the speed of dark?

How much did you lurk your crushes social media before talking to them?

setiap kali bukak that certain media social. I'll always scroll his profile first.

View more

What motivates you to get up on Monday morning?

Nak ciummmm faleeqqqqq

View more

Is there any suggestion for young people to help our brothers from syria, rohingya and others? It's kinda depressed when our people so enjoy while our brothers getting killed. "Sesungguhnya aku amat merindui pemuda yang tidak tidur lena kerana memikirkan masalah ummah." From Imam Hassan al-Banna.

subhanallah

View more

Believe in heroscope?

harroommmmmm. hahahaha

View more

Kenapa takut petir?

trauma. Hahaha

View more

Hai lama tak kacau hang. Apa khabar? Sihat?

siapa hang? Hang Jebat ka?

View more

Lelaki naik rzx, pendapat anda?

motor apa rzx?

View more

Ngeks? Comel do pompuan yg guna ngek ni hahaha

ok bye nak tido

View more

Hilang ingatan tengok awak. Eh? Cia cia cia hahaga

haha ngeks

View more

Eden pon tak tau sapo eden hahaha

eh eh bulih ko camtu.

View more

Unikl? Bilo eh?

eh bukan pulak haa, dah tu ni sapo pulak ni haa. Konfius den. Hahaha

View more

Tak pandai cia cia ni hahaha sorry noob

kau ni orang yang sama tanya pasal unikl tu ke?

View more

Tak, unicorn tu pretty ke? Bukan awak lagi pretty ke? Hahaha kk gurau gurau

haha ewah, ni nak cia cia cia ke ni 😂

View more

Pretty ke? Hahahaha

ermm yela, siapa lagi nak puji diri ini kalau bukan diri sendiri. Haha

View more

Why unicorn?

pretty like me. Hahahaha kkk kidding

View more

Do you agree that good things come to those who wait?

agree

View more

Takut petir ke?

yes

View more

Micet dok apartment dalam a famosa lagi ke?

tidak, haha budak intake baru dah duduk hostel

View more

How many times have you fallen in love?

2 times.

View more

Ingat diploma okk

haha kenapa?

View more

Weh unikl degree?

bio engineering technology in biosystem

View more

Goodnight awak! Ahaks~

goodnight too :)

View more

Hahaha toksah kenal la tak penting pon :)

haha rileks lahh

View more

Kat kmkn? Bukan kenal aku pon hahaha. Bye

Hahaha haa takuttttt, boleh kenal kalau aku tahu nama. heh heh heh

View more

Loading…